wujek Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeśli kogoś to interesuje to dzisiaj w jerku widziałem thrille, jeden niebieski i dwa zielone. Koszt 18zł. W poniedziałek ma być dostawa do sklepu obok kasy pzw. Jeśli ktoś jeszcze nie płacił za kartę to w tym roku musi zabrać na Twardą 150zł, dostaje za to wykaz wód. Trochę drogo te 150zł za informator bo za zarybienia to chyba nie płacimy.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W tym roku juz oplaciclem karte na twardej ale nie dostalem wykazu wod Pojade w nastepny piatek upomnieć sie o wykaz <_< PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ja nabylem kilka woblerow salmo thrill ostatnio i moim zdaniem sa moze nienajgorsze na bolki ale troche zabardzo przereklamowane sa na pewno.... Ja jesli chodzi o bolenia to uwazam ze najlepsze sa reczne produkcje wedkarzy ktorzy lowia od wieeeelu lat nad odra i znaja sie na rzeczy, a Thrill to chyba przyneta ktora tak wielu kupuje z powodu wygladu oraz calej kampani reklamowej jaki to hicior na bolki wprowadza salmo (ja tez jakos kupilem te kilka sztuk bo w gablocie w sklepie az mowily kup mnie!)... Kilka ryb juz zlowilem na nie ale jakos zawsze brakuje mi troche czegos w nich i zadlugo nimi niemacham, a pozatym jak mam wydac 19zl (tyle wtedy kosztowaly) to wogole mi sie to nieoplaca bo jak sie zawszelka cene chce zlowic bolka na ciężką przynete wkoncu sie ja straci... a boleniowe samorobki rzadko kosztuja wiecej niz te 15zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ale zdziera ... 25zł za sztuke ;/ http://allegro.pl/item214535737_boleniowy_salmo_thrill.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hm chyba pójdę jutro do sklepu u mnie ich nie brakuje no i cena ... jak dobrze pamiętam 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wkońcu się pojawiły na allegro http://www.allegro.pl/item218289058_wobler_salmo_thrill_7_th 7_rbl_.html http://www.allegro.pl/item218290143_wobler_salmo_thrill_7_th 7_bmb_.html Ciekawe za ile pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja juz troszkę bolków na Thrilla złowiłem i salmiak załapał się do pierwszego składu przynęt boleniowych Co do sprzedaży to w Bassie (sklepie ze skandalicznie nieuprzejmą obsługą ) są po 14,6zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W takich sklepach z taką obsługą się nie kupuje i potem takie sklepy szybko plajtują albo uczą obsługę pokory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 OTNiestety byłem zmuszony w pośpiech dokonać tam zakupu Inaczej pożegnał bym ich ozięble i nie dał zarobić grosza.Więcej ich nie odwiedze w każdym razie <_<Niestety mają góra 2 konkurencyjne sklpy z Wawie,wiec pewnie będą szczekać do klientów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 No niestety u mnie jest 1 sklep ale kupuje w nim tylko rzeczy których braknie z powodu zostawienia w wodzie(nie koniecznie po kontakcie z rybą ) a tak to zaopatruje się w sklepie w TBG:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 A ja jeszcze nei mam w arsenale Thrill'a ale musze sobiue go sprawić i przetestować go na kanale zarańskim czy jest taki rewelacyjny jak go salmo zachwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Może leciutko prze... ale daje się na niego czasem coś złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi