Skocz do zawartości

Thrill

wujek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli kogoś to interesuje to dzisiaj w jerku widziałem thrille, jeden niebieski i dwa zielone. Koszt 18zł. W poniedziałek ma być dostawa do sklepu obok kasy pzw. Jeśli ktoś jeszcze nie płacił za kartę to w tym roku musi zabrać na Twardą 150zł, dostaje za to wykaz wód. Trochę drogo te 150zł za informator bo za zarybienia to chyba nie płacimy.

wujek :D

• 4 miesiące temu...

ja nabylem kilka woblerow salmo thrill ostatnio i moim zdaniem sa moze nienajgorsze na bolki ale troche zabardzo przereklamowane sa na pewno.... :wacko:

Ja jesli chodzi o bolenia to uwazam ze najlepsze sa reczne produkcje wedkarzy ktorzy lowia od wieeeelu lat nad odra i znaja sie na rzeczy, a Thrill to chyba przyneta ktora tak wielu kupuje z powodu wygladu oraz calej kampani reklamowej jaki to hicior na bolki wprowadza salmo (ja tez jakos kupilem te kilka sztuk bo w gablocie w sklepie az mowily kup mnie!)... :mellow:

Kilka ryb juz zlowilem na nie ale jakos zawsze brakuje mi troche czegos w nich i zadlugo nimi niemacham, a pozatym jak mam wydac 19zl (tyle wtedy kosztowaly) to wogole mi sie to nieoplaca bo jak sie zawszelka cene chce zlowic bolka na ciężką przynete wkoncu sie ja straci... :( a boleniowe samorobki rzadko kosztuja wiecej niz te 15zl... B)

• 4 tygodnie później...

OT

Niestety byłem zmuszony w pośpiech dokonać tam zakupu :angry:

Inaczej pożegnał bym ich ozięble i nie dał zarobić grosza.

Więcej ich nie odwiedze w każdym razie <_<

Niestety mają góra 2 konkurencyjne sklpy z Wawie,wiec pewnie będą szczekać do klientów dalej :wacko: