woblery z Bielska Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Panowie co powiecie o poliwęglanie firmy "Veralite"???Muszę trochę kupić żeby pokombinować ze sterami i pytanie czy to dobry towar?@konktenbit. To dla mnie jedyna zadowalająca (i to jak!) odpowiedź w temacie stery. Szybko, tanio, można marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wiem ,wiem bo brałem już nie raz od @konktebit i (polecam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 poliwęglan 0,8mm lub 1mm. ilość ok. 300 szt. Da rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Da rade nawet ręcznie Ale to chyba nie ten temacik ;D Poszukaj w dziala giełda odpowiedniego albo napisz bezpośrednio na priv do kolegi @konktebit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dokładnie takie zamówiłem sobie teraz u Konrada tyle że długie na 15mm i z poli 1,5mm do bolenióweczek, polecam kolegę bo naprawdę świetne jakościowo stery wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 czekam w kolejce koledzy spoko ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pytanko.. Gdzie kupowac dobrej jakości poliwęglan?? Macie jakies namiary lub sprawdzone firmy??? Prosze o wypowiedz;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 A choćby i tu: http://www.tuplex.pl/polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubbp Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam, jest możliwość kupna w Warszawie płytek poliwęglanu 10x15 lub podobnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dlaczego w Warszawie ? gdy na Allegro jest ful ofert. Chyba, że chciałbyś to osobiście odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubbp Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Odbiór osobisty, nie widzę sensu zamawiania jednej płytki na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Jakieś małe ilości płyt/ścinek z płyty poliwęglanowej litej 4mm grubości ktoś gdzieś widział? Może jakieś stery by dorobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Do czego te stery Arku? 4mm grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Tez ostatnio myslalem aby poszukac 3-4 mm grubosci plytek. Zakladam ze przeznaczenie podobne. Duze woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 "Do czego te stery Arku? 4mm grubości?"-----Oryginały do starych dużych Salmo chcę dorobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam ja kupuję plyty poliwęglanowe z Firmy Tuplex która zajmuje się między innymi sprzedażą poliweglanem litym. Na dodatek jest sporo oddziałów na terenie kraju aq na dodatek jest też sklep internetowy.https://tuplex.pl/sklep-internetowy/tworzywa/poliweglan/poliweglan-lity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) poniżej jest link ze stroną poliwęglanu litego. Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez wobler1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 https://tuplex.pl/katalog-produktow/pc-poliweglan/poliweglan-lity/bezbarwny-standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Na 3-4 stery liczyłem na jakieś "scinki". Nie kupię przecież płyty 2x3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Przeca tam są i mniejsze dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Gdyby ktoś potrzebował to mam dużo płytek 1mm , 2mm , kawałki : 5mm , 8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi