@slider@ Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mam takie pytanie, gdzie moge dostac poliweglan na stery w warszawie???? P.s ma ktos z warszawy do oddania lub do sprzedania troszke poliweglanu? PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 zerknij na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dokładnie ci nie powiem ale w porządnych sklepach budowlanych z pewnością znajdziesz płytki z poli różnych grubosci ale to już chyba oczywiste że różnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 moze jakis konkretny sklep gdzie dostane poliweglan w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Najprędzej dostaniesz odpady w pracowniach reklam podświetlanychi temu itemu podobnych drobiazgów nie pochodze z Warszawy ale napewno jest ich kilkanaście,Agencje Reklamowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryF Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Do małych woblerów - na pstrągasy - najlepszy jest poliwęglan z przezroczystych krążków którymi przykryte są płyty CD sprzedawane po 10 lub 100 sztuk w okrągłych pudełkach. Jak poszedłem do sklepu gdzie sprzedają płyty na sztuki z takich podełek to dali mi taką ilość poliwęglany która mi starczy do końca życia. Sprawdzałem to faktycznie poliwęglan a nie jakiś kruchy polistyren lub pod.CezaryF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 no ja tez tego uzywalem, jest twardszy niz zwykly pvc, ale wiekszych wad nie zauwazylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 http://www.akcesco.com.pl/poliweglan-lity.htmPełna oferta poliwęglanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Tak jak już napisali inni koledzy materaił na stery do woblerów jest bardzo dobry z pierwszych płyt CD Sam sprawdzałem i nie narzekam. Czasem można także dostać poliwęglan w sklepach z reklamami itp. Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarokowal Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Tak jak już napisali inni koledzy materaił na stery do woblerów jest bardzo dobry z pierwszych płyt CD Sam sprawdzałem i nie narzekam. .... A ja zdecydowanie odradzam, z czasem płyta CD jako ster staje się krucha i pęka nawet przy mocniejszym uderzeniu w wodę.Ale być może pierwsze płyty CD były jakieś lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tak jak już napisali inni koledzy materaił na stery do woblerów jest bardzo dobry z pierwszych płyt CD Sam sprawdzałem i nie narzekam. Czasem można także dostać poliwęglan w sklepach z reklamami itp. Pozdrawiam Daniel Dobre są te cieńsze krązki, 2 razy ciensze niz zwykly cd.Wyciąłem kilka strów do żuczków, łatwo się wycięło nożyczkami, jest bardo elastyczny raczej nie będzie się kruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assam Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Przy żuczkach to może się sprawdzić bo z racji tego, że są to przynęty głównie powierzchniowe, nie maja zbyt wielu możliwości uderzania o kamienie. Problem może się pojawić przy używaniu takiego materiału do zwykłych woblerów, szczególnie tych głębiej schodzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezaryF Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ____________________________________________________________ ___A ja zdecydowanie odradzam, z czasem płyta CD jako ster staje się krucha i pęka nawet przy mocniejszym uderzeniu w wodę.Ale być może pierwsze płyty CD były jakieś lepsze ____________________________________________________________ ___ Oj chyba nie zrozumiałeś pierwsza płyta to jest taka przezroczysta nakładka na cały pakiet płyt CD. Z tej racji że jest tak cienka jak normalna płyta - nadaje sie raczej na niewielkie woblery. Ale jeżeli chodzi o pękanie to chyba się mylisz. Mie jeszcze nie zdarzyło sie żeby pękł mi ster wobka pstrągowego (czyli raczej niewielkiego)wykonany z tego materiału.Pozdrawiam CezaryF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ja nie umiem odczepić tego poliwęglanu czy czegos... od płyty a tak poza tymi cd może analogowe?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 to i ja edit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 nie zdążyłem przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 to było swojego nie usuwać ( śmiecimy na wątku ) a co do editu.. napisałem że jeszcze nie prubowałem z vhs aleto nie to samo co analogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 połowa wątków jest śmiecona, nikt nie trzyma twardą ręką i nie wywala off topów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 bo wszyscy licza na samo-okrzesanie żądnych spamu łowcówpłyta analogowa jest troche gruba to fakt ale zapytałem bo może to nie głupi pomysł <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Płyta analogowa ? ale o co chodzi ? chyba nie o vinyl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Firma Plastix czy jakos tak - wielka hurtownia plexi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Panowie co powiecie o poliwęglanie firmy "Veralite"???Muszę trochę kupić żeby pokombinować ze sterami i pytanie czy to dobry towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Bobasku , spróbuj poszukać poliwęglanu firmy "bayer" Jak dla mnie numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Właśnie "Bayer" znam bo juz miałem nie raz ,ale mogę trochę taniej kupić ten Veralite i poczekam może ktoś ma jakieś informację o nim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi