Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Koledzy Siostra nagrała w tv bajkę i plik ma format MPEG-2 TS (.ts) i za pierona nie mogę go otworzyć. Ani na komputerze, ani na telewizorze. Pościągałem różne programy do odtwarzania plików MPEG-2 i żaden tego nie otwiera.Czy ktoś biegły w temacie mógłby mi pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Koledzy Siostra nagrała w tv bajkę i plik ma format MPEG-2 TS (.ts) i za pierona nie mogę go otworzyć. Ani na komputerze, ani na telewizorze. Pościągałem różne programy do odtwarzania plików MPEG-2 i żaden tego nie otwiera. Czy ktoś biegły w temacie mógłby mi pomóc ?Kwestia raczej kodeków niz odtwarzacza. Oczywiscie rozmawiamy o odtwarzaniu na komputerze a nie na jakims sprzecie agd Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jeżeli próbujesz na komputerze otworzyć ten plik, to sprawdź program VLC Media Player. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Tylko sciagnij jakis codec pack z netu. Taki wspolczesny z 2021 roku i zainstaluj go Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 A gdyby tak skonwertować ten ts do avi ? Dałoby to coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 A gdyby tak skonwertować ten ts do avi ? Dałoby to coś ?ale pytam na czym odtwarzasz bo jak na jakims telewizorem , lodówką czy innym elektrosmieciem to musisz miec rozeznanie jak przekonwertować - z uzyciem jakiego kodeka żeby Twój domowy sprzet to odtworzył - i to wcale nei ejst proste bo nigdzie zwykle nie jest napisane przy komputerze nie ma tego problemu - kazdy format da sie odtworzyc instalując właściwe kodeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Na tv w ogóle mi nie poszło. Nie widzi pliku zapisanego na usb. Więc postanowiłem odtworzyć to na komputerze i podłączyć się za pomocą hdmi do tv. Ale tu też lipa, bo komputer nie odtwarza tego pliku w rozszerzeniu ts. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 VLC na kompie powinien dać rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Koledzy, VLC nie odtwarza. Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Koledzy, VLC nie odtwarza.kodeki ? https://www.reviversoft.com/pl/file-extensions/ts Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jak nagrane na dekoderze np z Polsatu na dysk to będzie problem pewnie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ściągnąłem kodeki z 2021, zainstalowałem i też du*a blada :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Tak Tomku, nagrane to zostało z Polsatu na telewizor i potem zrzucone na usb. A jakie to ma znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 A takie że pewnie zakodowane i da sie odtworzyć tylko po podpięciu pod dekoder Polsatu... i to nawet nie wiem czy nie musi być ten sam na którym nagrane Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 I nie odtworzę tego na komputerze ani innym telewizorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Nie Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 A co to za bajka ze tak o nią walczysz ? Nie ma jej na jakim netflixie czy innym serwisie ? Ze juz nie wspomnę o tych serwisa dla kolekcjonerów gdzie można pobrać jako kopia Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Frozen I i II. Moja córka ma świra na punkcie Elzy niczym ja na punkcie łowienia ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jak pozyskaleś pliki ts. Z tego co pamiętam to pliki Dvd video. Zrób kopię i zmień rozszerzenie na *.mpeg Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 https://www.file-extension.info/pl/format/ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Spróbuj https://anyconv.com/pl/konwerter-z-ts-na-avi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Bardzo dziękuję Koledzy za pomoc. Niestety nie udało mi się tego ani odtworzyć ani przeformatować, bo wszędzie maksymalny rozmiar pliku wynosił 50 lub 100 MB, a ja miałem ponad 1 gb No, ale za radą Tomasza Es poszukałem po necie i znalazłem interesującą mnie bajkę w "serwisie kolekcjonerskim" i wczoraj sprawiłem radość córce Raz jeszcze dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi