Czechofil Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Mam oryginalny zbiornik Yamahy 25l i sam nie wiem jak ukręciłem gwint w tej czarnej plastikowej śrubie pośrodku korka, która pełni funkcje odpowietrzenia.Teraz albo jest otwarte i paliwo się wychlapuje albo samo się zamyka w magiczny nieznany mi sposób (dziś nawet zgasł mi przez to silnik) Czy to można naprawić?Czy może ktoś ma do sprzedania taki korek ze wskaźnikiem paliwa? Od razu dodam, że odrobiłem pracę domową i byłem w serwisie Yamahy. Odpowiedzieli, że się nie naprawia i takich korków nie ma już w sprzedaży. Można dokupić ale bez wskaźnika Wiem, że Polak potrafi stąd te pytania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) Mam ten sam ból ... Ponoć te korki tak mają ,że się same ukręcają nie wiadomo kiedy. Może paliwo po jakimś czasie zżera ten gwint.Były na pewno same korki ze wskaźnikiem bo je kiedyś widziałem ale za diabła nie mogę ich odszukać w necie. Edytka ,znalazłem taki :https://allegro.pl/oferta/korek-wskaznik-poziomu-paliwa-23-5cm-04251-10483724012?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_MD_OSLT_pla_other_sport_leisure_tourism&ev_adgr=Sporty+wodne+-+%C5%BBeglarstwo&gclid=EAIaIQobChMI99Gwk-O18gIVFvuyCh06BAKaEAQYAyABEgIRuvD_BwE Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez M a r a s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Mam ten sam ból ... Ponoć te korki tak mają ,że się same ukręcają nie wiadomo kiedy. Może paliwo po jakimś czasie zżera ten gwint.Były na pewno same korki ze wskaźnikiem bo je kiedyś widziałem ale za diabła nie mogę ich odszukać w necie. Edytka ,znalazłem taki :https://allegro.pl/oferta/korek-wskaznik-poziomu-paliwa-23-5cm-04251-10483724012?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_MD_OSLT_pla_other_sport_leisure_tourism&ev_adgr=Sporty+wodne+-+%C5%BBeglarstwo&gclid=EAIaIQobChMI99Gwk-O18gIVFvuyCh06BAKaEAQYAyABEgIRuvD_BwEDzięki - muszę do nich napisać czy będzie pasował do mojego zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Dzięki - muszę do nich napisać czy będzie pasował do mojego zbiornika Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo daj znać czy będzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 To daj znać czy będzie pasował.Niestety nie, odpisali mi, że to korki dedykowane do ich zbiorników Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 ZDECYDOWANIE KUPIĘ KOREK YAMAHY Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi