lukasz-gsm Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam. Jestem nowy na forum i przygode z jerkowaniem zaczalem jakis miesiac temu. Lowilem na pozyczonym sprzecie. Chce nabyc swoj sprzet taki jak w temacie co o nim sadzicie. Zamierzam lowic jerkami do 80 gr. Przynajmniej narazie . Przepraszam za brak polskich znakow ktorych nie posiadam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Revo fajny multi, choć ja wolę wersje z magnetykiem zamiast odśrodkowego.Kija nie znam, ale wielkiej finezji chyba nie potrzebujesz?Tak lookam - dosć drogi ten kij. Taniej by ci było st croix premier wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-gsm Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam. Tego kija mam okazje kupic w dobrej cenie tylko sie zastanawiam czy nie jest za mocny nie mam doswiadczenia w kijach do jerkowania dlatego szukam porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 nie jest, szczególnie na początekDo tego jakaś plecionka 30lb i możesz śmiało łowić. łowisz na Corrib? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-gsm Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tak. Na corribie. Wczesniej lowilem na gumy st. Croix z twin power, ale od jakiegos czasu zarazilem sie jerkami. Trafiaja sie wieksze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Trafiaja sie wieksze sztuki.No co ty, tam nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-gsm Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Sa, sa tylko nie wszedzie i wybredne. Zartuje sam dobrze wiesz. A Ty gdzie moczysz kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Shannon plus zatoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam. Tego kija mam okazje kupic w dobrej cenie tylko sie zastanawiam czy nie jest za mocny nie mam doswiadczenia w kijach do jerkowania dlatego szukam porad.Cześć, odświeżę trochę temat, bo chciałbym się dowiedzieć czy kupiłeś tego Yasei? Też mam okazję kupić identyczny kijek i prosiłbym o kilka zdań na jego temat o ile miałeś okazję go przetestować? U mnie będzie chodził z ABU C4 5601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi