krecik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam wybieram się na dorsze i nie chciałbym kupować nowego sprzętu a mam guide skinnera i abu 5501 stąd pytanie do bardziej doswiadczonych kolegów czy ten sprzęt podoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tad85 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Abu 5501 jak najbardziej się sprawdzi 150-170g to pikuś dla tej maszynki. co do patyka to nie wiem bo nie miałem go w ręku ale ponoć mocny i bardziej pałowaty kij więc też powinien dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Przy czym z takich pałkowatych wędek dorsze lubią spadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Multik jak najbardziej ok. Co do skinnera zgadzam się z przedmówcami, za sztywna pała. Mogę polecić na dorsze RCLB 70xl do 25lbs. Kapitalny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mam ten młynek i też 6601 obydwa z power handle , na pewno wytrzyma , ja łowiłem nimi pilkerami 200-220g, nie łowie już nimi jednak od kilku lat, jak będziesz łowi na dużej głębokości 50-70 metrów to moim zdnaiem męczarnia przy zwijaniu , power handle trochę pomaga.Jak masz jakiegoś dużego slammera albo battle , to lepiej weź coś takiego , ja łowie cały ten i zeszły rok battle 5000 .Tak jak poprzednio pisał White z pałek dorsze baaardzo lubią spadać.Co do kija to polecam Tica Tjostheim Boat 20-30 lb , super mocny kij w jednym kawałku z mięką szczytówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi