Skocz do zawartości

Woblery Józefa Sendala

rafaelo1996

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! spytaj w sklepie PILKER ul.Kurkowa 29 tel. 713298280 P.s. jak ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenie w tej sprawie to lepiej niech się nie odzywa a nie klepie jakies głupawe teksty w totka grywasz......ręce opadają...

A mi się kolego wydaje że poza brakiem szacunku do użytkowników którzy są tutaj zdecydowanie dłużej i udzielają się zdecydowanie częściej (Patrz ilość postów ) to cierpisz również na brak poczucia humoru. Proponuje zmienić forum bądź zamilknąć:] Pzdr

• Like 1

ale Mi106 ma racje Bo Po co bez sensowny Komentarz to nic Nie pomaga tylko Zaśmieca Forum :D W totka grywasz i wygyrwasz czemu to ma służyć

człowieku czy Ty umiesz pisać? jakas podstawowa interpunkcja , ogarniasz temat? ty masz jakąś gonitwę myśli ,czy jak?

druga sprawa - dlaczego j.pl zamieniłes sobie na google ?

• Like 1

@rafaelo1996

Ma to służyć temu, że... takie woblery nie są tanie a w innych tematach gdzie szukałeś sprzętu pisałeś, że jesteś dość znacznie ograniczony finansowo więc pomyśleliśmy, że w totka wygrałeś :D .

Pozdrawiam

Krzysiek

P.S.

Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać(gdybyś jednak wygrał :D ).

Nie jednokrotnie spotkałem pana Józefa nad wodą i trudno mi uwierzyć ze te woblery w PILKERze wyszły z pod ręki pana Józefa .

Chciałbym się mylić ale obawiam się ze to woblery innego twórcy też o nazwisku Sendal .

Wiem gdzie pan Józef chodzi testować woblery spróbuje go spotkać :D , poproszę o jakiś kontakt zainteresowanym podam na priv :D .

Zbyszku dobrze mowisz Też mi sie zdaje ze jednak to nie orginały. Widuje dość często pana Józefa nad rzeczkami trociowymi i wobki jednak diametralnie się rożnią. A i sam mistrz jak mi sie zdaje nie oddaje do sklepów własnej produkcji tylko rozprowadza samodzielnie i nie jednokrotnie trzeba cierpliwie czekać na zamówione wobki :D

Nie jednokrotnie spotkałem pana Józefa nad wodą i trudno mi uwierzyć ze te woblery w PILKERze wyszły z pod ręki pana Józefa .

Chciałbym się mylić ale obawiam się ze to woblery innego twórcy też o nazwisku Sendal .

Wiem gdzie pan Józef chodzi testować woblery spróbuje go spotkać :D , poproszę o jakiś kontakt zainteresowanym podam na priv :D .

ad 1-2. w Pilkerze napewno są (a przynajmniej były z półroku temu, jak tam byłem) do kupienia woblery Józefa Sendala - Tego Sendala :D

ad 3 Obecnie woblery testuje gdzieś w okolicach Borne Sulinowo (dokładnie niedopytywałem), jeśli spotkasz Józefa pozdrów Go odemnie. B)

• 2 miesiące temu...

Sklep Wędkarski Wrocław ul. Kurkowa 29/1

Oława ul. Gimnazjalna 11a

We Wrocławiu i w Oławie tylko w tych sklepach w tej częsci Polski można kupić moje woblery

Ponieważ krąży bardzo dużo oszustów z podróbkami proszę o kontakt w razie wątpliwosci na tym forum

czasami tu zaglądam i w miarę możliwosci odpisze na pytania

Edytowane przez Jozek-Sendal

• 1 rok później...

Witam.Mam na imię Mirek.Może miałby pan p.Józefie ochotę i chęć oczywiście zrobić dla mnie 10 do 15 szt.woblerów wychodzących z pod pańskiej ręki.To dozgonnie byłbym panu zobowiązany.Jeżeli odczyta pan wiadomość i będzie miał ochotę na dalszą rozmowę to proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam.