rafaelo1996 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wie ktos moze Gdzie mozna zakupic Woblery Jozefa Sendala we wroclawiu Nie interesuje mnie zadne allegro interesuje mnie tylko sklep we wroclawiu jakis prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wie ktos moze Gdzie mozna zakupic Woblery Jozefa Sendala we wroclawiu Nie interesuje mnie zadne allegro interesuje mnie tylko sklep we wroclawiu jakis prosze o pomoc Widzę, że w TOTKA grywasz. I wygrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wie ktos moze Gdzie mozna zakupic Woblery Jozefa Sendala we wroclawiu Nie interesuje mnie zadne allegro interesuje mnie tylko sklep we wroclawiu jakis prosze o pomoc Widzę, że w TOTKA grywasz. I wygrywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam! spytaj w sklepie PILKER ul.Kurkowa 29 tel. 713298280 P.s. jak ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenie w tej sprawie to lepiej niech się nie odzywa a nie klepie jakies głupawe teksty w totka grywasz......ręce opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam! spytaj w sklepie PILKER ul.Kurkowa 29 tel. 713298280 P.s. jak ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenie w tej sprawie to lepiej niech się nie odzywa a nie klepie jakies głupawe teksty w totka grywasz......ręce opadają... A mi się kolego wydaje że poza brakiem szacunku do użytkowników którzy są tutaj zdecydowanie dłużej i udzielają się zdecydowanie częściej (Patrz ilość postów ) to cierpisz również na brak poczucia humoru. Proponuje zmienić forum bądź zamilknąć:] Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Szacunek mam dla wszystkich...tylko takie wypowiedzi nie na temat zaczynają mnie drażnić...jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj....(i nie mam tu na myśli nikogo konkretnego...) tyle w tym temacie...i kończmy to bo śmietnik się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ale Mi106 ma racje Bo Po co bez sensowny Komentarz to nic Nie pomaga tylko Zaśmieca Forum W totka grywasz i wygyrwasz czemu to ma służyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Idzie je dostać we Wrocławiu i to za długo nie trzeba szukać..koledzy z innego forum kupują tam regularnie te wobki- bez problemu...Potem może uda mi się spytać to dam znać gdzie dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 @rafaelo 1996: masz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ale Mi106 ma racje Bo Po co bez sensowny Komentarz to nic Nie pomaga tylko Zaśmieca Forum W totka grywasz i wygyrwasz czemu to ma służyć człowieku czy Ty umiesz pisać? jakas podstawowa interpunkcja , ogarniasz temat? ty masz jakąś gonitwę myśli ,czy jak? druga sprawa - dlaczego j.pl zamieniłes sobie na google ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_krystus Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 @rafaelo1996Ma to służyć temu, że... takie woblery nie są tanie a w innych tematach gdzie szukałeś sprzętu pisałeś, że jesteś dość znacznie ograniczony finansowo więc pomyśleliśmy, że w totka wygrałeś . PozdrawiamKrzysiek P.S.Jakby co to wiesz gdzie mnie szukać(gdybyś jednak wygrał ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie jednokrotnie spotkałem pana Józefa nad wodą i trudno mi uwierzyć ze te woblery w PILKERze wyszły z pod ręki pana Józefa . Chciałbym się mylić ale obawiam się ze to woblery innego twórcy też o nazwisku Sendal . Wiem gdzie pan Józef chodzi testować woblery spróbuje go spotkać , poproszę o jakiś kontakt zainteresowanym podam na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zbyszku dobrze mowisz Też mi sie zdaje ze jednak to nie orginały. Widuje dość często pana Józefa nad rzeczkami trociowymi i wobki jednak diametralnie się rożnią. A i sam mistrz jak mi sie zdaje nie oddaje do sklepów własnej produkcji tylko rozprowadza samodzielnie i nie jednokrotnie trzeba cierpliwie czekać na zamówione wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Może dostałem Pieniądze i chcem zakupić jakieś woblerki I Czy jestem Ograniczony Czy nie , nie powinno was to obchodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Żeby już było na temat. Jedyne jakie spotykałem na półce sklepowej, to w sklepie stacjonarnym Prefekt @Dj_krystus, dokładnie o tym napisałem PS.Na bank nie były tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 no i dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nie jednokrotnie spotkałem pana Józefa nad wodą i trudno mi uwierzyć ze te woblery w PILKERze wyszły z pod ręki pana Józefa . Chciałbym się mylić ale obawiam się ze to woblery innego twórcy też o nazwisku Sendal . Wiem gdzie pan Józef chodzi testować woblery spróbuje go spotkać , poproszę o jakiś kontakt zainteresowanym podam na priv . ad 1-2. w Pilkerze napewno są (a przynajmniej były z półroku temu, jak tam byłem) do kupienia woblery Józefa Sendala - Tego Sendala ad 3 Obecnie woblery testuje gdzieś w okolicach Borne Sulinowo (dokładnie niedopytywałem), jeśli spotkasz Józefa pozdrów Go odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oczywiście ze pozdrowię panie Jerzy jak dobrze kojarzę pana nazwisko to pańskiemu słowu można dać wiarę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tench77 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 (edytowane) ...... Edytowane 22 Grudnia 2013 przez tench77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek-Sendal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Sklep Wędkarski Wrocław ul. Kurkowa 29/1Oława ul. Gimnazjalna 11aWe Wrocławiu i w Oławie tylko w tych sklepach w tej częsci Polski można kupić moje wobleryPonieważ krąży bardzo dużo oszustów z podróbkami proszę o kontakt w razie wątpliwosci na tym forumczasami tu zaglądam i w miarę możliwosci odpisze na pytania Edytowane 31 Października 2012 przez Jozek-Sendal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witaj Józku na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam serdecznie na forum panie Jozefie Domiłego spotkanie gdzieś nad Regą lub Parsentą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuko2001 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam.Mam na imię Mirek.Może miałby pan p.Józefie ochotę i chęć oczywiście zrobić dla mnie 10 do 15 szt.woblerów wychodzących z pod pańskiej ręki.To dozgonnie byłbym panu zobowiązany.Jeżeli odczyta pan wiadomość i będzie miał ochotę na dalszą rozmowę to proszę o kontakt na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Mistrza ! Pana 4-ro centymetrowy wiercipięta dał mi medalowego klenia na zawodach parę lat temu . Fajne wobki - trzeba mieć ! Pozdrawiam serdecznie - Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Już wszystko wiadomo:-)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi