Gość keri Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Koledzy, znacie jakiś adres strony p.Józefa z jego galerią woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Witam Józku.Pamiętasz Klubowe Mistrzostwa Polski w Spiningu rozgrywane w Słubicach ?. Bylem na Górzycy sędzią sektorowym,a ty w pierwszych minutach zawodów złowiłeś na swojego wobka suma 72 cm i pytałeś się mnie o pewne szczegóły.Sum był OK.,a ty pozamiatałeś sektor tego dnia.Miałeś dużo czasu do zakończenia tury,więc z przyjemnością wysłuchałem twoich opowieści o produkcji woblerów.Tak dla przypomnienia,to Zawody organizował Słubicki Klub "ORFA" na czele z A. Gromadzińskim.Mieliśmy okazję się spotkać również w Kołobrzegu na zakończeniu sezonu na zawodach "Salmo Parsęty",był wtedy obecny Marek Szymański z którym razem przedzierałem się przez wszystkie krzaki na Parsęcie. A gościna była u sympatycznego i niezmordowanego Waldka G. Ps. Twoje woblery są niesamowicie skuteczne. Pozdrawiam Józek Leśniak Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Koledzy, znacie jakiś adres strony p.Józefa z jego galerią woblerów? fejsbuk, ma tam konto wraz ze zdjeciami. bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 https://www.facebook.com/jozef.sendal.3?fref=tsI to właśnie są moje ulubione woblery ...szczególnie dobrze płaciły na zawodach na Wiśle w Krakowie i Tarnobrzegu i pstrągi jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Bardzo lubię te woblerki chociaż do tanich nie należą. Na szczęście mam spory zapas kupiony dawno temu jeszcze po dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Te woblery to mój osobisty top 3 jazie nie są w stanie się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Mój najbardziej łowny kiełbik Edytowane 6 Lutego 2015 przez tarpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi