PaNeK Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 każdy z tutaj zebranych panów wie że dobremu woblerowi może zaszkodzić nawet przypon do pełni szczęścia i pełni sukcesów przy połowie zembaczypotrzebne są dobre przypony....Jeśli moge prosić o jakieś wypowiedzi Panów doświadczonychbym podziękował.. ( przydały by mi się też preferowane wymiary tych że druciakowców ) Przeniesione na prosbe Pana TERMOS13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Cześć,Dużo na ten temat już pisaliśmy. Znajdziesz dyskusję w tych miejscach: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=223& prevloaded=1&&start=0 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=23278& amp;&srch=Przypony#msg_23278 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=21372& amp;&srch=Przypony#msg_21372 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Panie Remku, Pan wybaczy ale.... czytałem wszyściutko całe calutkie tematyi chyba uaktualnianie tych starych nowymi pytaniami będzie bardziej kłopotliwe od zamieszczenia tutaj świeżych pytań. a oto pytania woblery do 12cm szczupak tylko i wyłączniejakie przypony?jakie długości?jakiej firmy przypon kupić żeby wszystkochodziło sprawnie i ładnie?czy razem z przyponem pobierać krętliki tzw ,wbudowaneczy kręliki kupić oddzielnie? kooniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 no ja w Rzeszowie nie moge znaleźć nigdzie dobrego Fluorocarbonu na przypony. najgrubszy jaki znalazłem to 18 lb (chyba troche za słaby?) może zamówię gdzieś z netu ale nie mogę znaleźć odpowiednich rurek zaciskowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jesli wogole stosuje przypony to stosuje przypony wolframowe spinwala lub fluocarbonu kupionego w niemczech. PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja już w ogóle nie stosuję wolframów. Skręcają się niemiłosiernie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 to co ja mam zrobić jeśli sam nie potrafie robić ani z fluocarbonu ani niczego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 kupić W tym roku oprócz fluorocarbonowych - różnych firm (nie tylko Dragona) będziesz mógł kupić i tytany. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi