kardi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Cześć!Będzie o zdrowiu.Ponieważ nie poruszamy tu tematów mogacych podzielić, budzić pozawędkarskie emocje np. polityka, histEria itp... looknijcie w ten zakątek jb gdzie propagowanie jednoznacznych pogladów uchodzi.Jeśli wystarczy wytrwałosci, zapraszam .Pawełhttp://jerkbait.pl/blog/14/entry-665-ma%C5%82o-%C5%82owienia-kiepsko/ 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Dziękuję za sugestie, by rozmowa znalazła się w bardziej eksponowanym miejscu portalu. Jednak sądzę, że kliknięcie w link i zerknięcie do wpisu na blogu to rzecz prosta i skuteczna. A tam już reszta. Pa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Przedstawiciel marki ? czy lokowanie produktu ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Przedstawiciel marki i lokowanie produktóW! W ofercie coś bezcennego. Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez Paweł Bugajski 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czyżby jerkbajt włączył się w akcje popierania szczepień? Dlaczego nie wynaleziono lekarstwa? Choruje niewielu, zaszczepić można wszystkich. A realne zagrożenie - porównywalne do tego w ruchu drogowym. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Kurcze u mnie nie dziala link... może ktoś podpowiedzieć ocb? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Cywila żadna fala już nie rusza ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Kurcze u mnie nie dziala link... może ktoś podpowiedzieć ocb? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaMusi żona założyła Tobie kontrolę małżeńską abyś nie uległ przedstawicielowi marki (cokolwiek to nie znaczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Proszę wpisać STK- program- covid okiem ordynatora. To wywiad w Swarzędzkiej telewizji kablowej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czyżby jerkbajt włączył się w akcje popierania szczepień? Dlaczego nie wynaleziono lekarstwa? Choruje niewielu, zaszczepić można wszystkich. A realne zagrożenie - porównywalne do tego w ruchu drogowym. Nie jerkbait tylko ja. Jeśli chcesz merytorycznie podyskutować o metodach leczenia infekcji wirusowych, to proszę na bloga. Miałem rację umieszczając tam link. Rozmowa z fachowcami w dobrym miejscu czyli tam. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 http://jerkbait.pl/topic/139824-og%C5%82oszenie-ws-tzw-temat%C3%B3w-zwi%C4%85zanych-z-koronawirusem-zakazem-w%C4%99dkowania-w-okresie-trwania-epidemii-koronawirusa-itp/ coś się zmieniło? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Może szanowne grono dyskutantów raczy w pierwszej kolejności posłuchać, co ma do powiedzenia Paweł, kwadransik się nad tym zastanowić, powstrzymać się od komentarzy, i kolejny raz nie dać ponieść emocjom. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 I to najlepsze podsumowanie. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi