Skocz do zawartości

Sprzedaż podrabianych ubrań na forum

Seki

Rekomendowane odpowiedzi

Wystawione są u nas na forum podrobione spodnie The North Face, napisałem w temacie ze to fake, komentarz został usunięty...

Rozumiem ze oszukiwanie kolegów jest tutaj norma?

http://jerkbait.pl/topic/159779-s-north-face-columbia-i-inne-gore-tex-tanio/

Pozycja nr 2, 100% pewności ze to fake.

Edytowane przez Seki
  • Like 1

Seki,

a skąd pewność ze są podrabiane?

Pytam aby kupując czy to tu, czy na innych portalach unikać wpadek.

Bo jak podróbka..to pewnie nie tylko metki czy loga..ale i samego materiału, jego jakości, parametrów itd.

Zbliża się jesień, czas kupić coś do pływania na chłodniejsze dni. Zastanawiałem się nad demobilem (wydaje mi się najpewniejszy) ale czasem pojawiają się różne oferty jak min ta ze wskazanego wątku.

Pewnie nie, ale fakt usunięcia komentarza jest dosyć paskudny.

Imponuje mi Twoja społeczna wrażliwość, coś jak pogotowie sąsiedzkie. Już Ci tłumaczę "dość paskudny fakt" usunięcia komentarza. Był niezgodny z regulamienm giełdy, jak z resztą i założony przez Ciebie temat. Przeczytaj wspomniany regulamin to może zrozumiesz. Co do rzekomego "oszukiwania kolegów" to proponuję Ci większą powściągliwość w wyrażaniu tak jednoznacznych ocen. Funkcjonuję od lat na forum pod własnym imieniem i nazwiskiem, a Ty? Ale tak dla wyjaśnienia sytuacji z kupującym spodnie zostają u mnie, żebyś i Ty miał spokojniejszy sen.

• Like 2

Niestety Seki, choć uważam, że usunięcie komentarza to paskudne poczynania, to nie musisz mieć racji. NorthFace ma fabryki w kilku krajach i czasem jakość wykonania nadruków i metek jest różna. Ogólnie to tylko technolog firmy jest w stanie stwierdzić czy to fake.

@Lepton: nic nie dostałem.

@Matteoo: Ja sie mogę założyć o cokolwiek chcesz, ze to podróba. Nie pisałbym, nie będąc w 100% pewnym.

@Hesher

Tobie Hesher nie zarzucam oszustwa, ale to też pewnie Ty zgłosiłeś ten komentarz... Masz za złe moją wrażliwość, bo nie udało sie nikogo oszukać? Bo nie rozumiem wyrzutu? Gdybyś tak dbał o swoje dobre imie, napisałbyś "spoko, dobrze ze dałeś znac Seki, przynajmniej nikt nie został oszukany" a tak to sam widzisz...

Co do regulaminu, jest tam może opcja po podrobkach? Bo w kodeksie karnym jest jakbyś chciał wiedzieć i paserstwo też jest...

Stop.

Rzeczony post został usunięty w odpowiedzi na zgłoszenie - żadnego komentarza czy uzupełnienia nie było.

Jak to często bywa sporo emocji, trochę podejrzeń, mało merytoryki czyli w sumie nic specjalnie konstruktywnego.

Na ten moment, nie widze podstaw do dalszej wymiany opinii...

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...