analityk Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dzień Dobry, Pytanko - czy ktoś korzystał z usług tego Pana? Czy ktoś może jakaś opinią się podzielić?Przymierzałbym się do wzięcia kilku lekcji u niego (przy okazji wakacji nad morzem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malto555 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 ja korzystałem i bardzo polecam, dużo wiedzy i doświadczenia, poza tym kręci bardzo dobre i łowne muchy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Ja się mogę dołączyć , taniej będzie Najchętniej w grupie 3-4os 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 17 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Byłem, korzystałem - całkiem spoko, połowiliśmy nieco rybek (chociaż małych), uzyskałem nieco fajnych podpowiedzi.i cóż - dalej trzeba ćwiczyć rzuty bo zasadniczo niby ok ale przy długich rzutach tailing loopy mnie nie opuszczają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi