Krisu23 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Leniwy jestem. Nie używam wyszukiwarki, nie chce mi się przeglądać wątków.Co trzeba kupić(linka, jakieś głowice?) pod muchówkę klasa 8-9( bo taką mam i innej nabywał nie będę) żeby jak najdalej i najwygodniej rzucać z łódki. Przeznaczenie- jak pojadę w przyszłym roku do Szwedów to chcę na to łowić pstrągi w jeziorze. Przynęty to średnie i duże streamery. Mają iść jak najgłębiej.Druga ewentualność to szczupak i tu pewnie muchy jeszcze większe.Ekspertów bez liku, czekam na tipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na głęboko Di7, na szczupaki intermediate.Zależy od tęgości kija jaki masz - linka #8 lub #9, bezpieczniej #8.W zasadzie 2 linki miałbym na oku - Rio Outbound Short i Ariflo 40+CSW. Tą drugą kupisz dość tanio - tutaj http://www.tacklebargains.co.uk/acatalog/Airflo-Forty-Plus-E xpert-Cold-Saltwater---Blowout-----5035.htmlAle #8 mają tylko tonące. Idzie jak kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Leniwy jestem. Nie używam wyszukiwarki, nie chce mi się przeglądać wątków.Co trzeba kupić(linka, jakieś głowice?) pod muchówkę klasa 8-9( bo taką mam i innej nabywał nie będę) żeby jak najdalej i najwygodniej rzucać z łódki. Przeznaczenie- jak pojadę w przyszłym roku do Szwedów to chcę na to łowić pstrągi w jeziorze. Przynęty to średnie i duże streamery. Mają iść jak najgłębiej.Druga ewentualność to szczupak i tu pewnie muchy jeszcze większe.Ekspertów bez liku, czekam na tipsa Wystarczyło poprosić, mieliśmy dwa kopmlety z Airflo 40+ CSW, ale intermediate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Standerus a dostane tą Airflo w Vision na zakopiance? I to jest wszystko? Ta linka plus jakiś przypon i będzie chodziło jak trza? Nie trzeba do tego głowicy rzutowej czy coś takiego? Pytam, bo zielony jestem pewnie jak ta linka Krzysiek Ty jak zwykle byłeś przygotowany na wszystko. My muchówek nie mieliśmy ale to się zmieni <_< Mam zamiar w przyszłym roku targać na muchę aż coś złowię bo cały czas mam w pamięci te świece jak Tomek holował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Airflo 40+ CSW nie dostaniesz w żadnym polskim sklepie, chyba że z prywatnych rąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czy kupisz - nie wiem. Jam mam do sprzedania taką: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=357343 msg_357343 nieśmiganą, ale nie jest to 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Ja mu proponowałem 40+ snipera za 110 zł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 NiedostanieszJa może będe za chwile sprzedawał, ale używka.Obecnie szukałbym w usa outbond short - kupisz w dobrych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 To sobie poczekam bo tak mi się nie spieszy. Jakbyś sprzedawał to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi