grisha Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Cześć. Zastanawiam się nad zakupem nowszej wędki pod swoje łowienie i wpadła mi w oko Vision Hero w klasie #5 i długości 9’. Od blisko 7 lat używam Vision Attack o tych samych parametrach i jestem bardzo zadowolony. Łowię na duże suche i piankowe żuki w nizinnych rzekach. Ktoś coś o tym Hero ? Ktoś nim łowił ? Macał ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 13 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2024 Hej,Hero nie łowiłem ale mam kilka sezonów Onki i jest to kapitalna wędka!Absurdalnie lekka, szybka i bardzo przyjemna w obyciu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Zadzwoniłem w czwartek do pana Adama i dłuższą chwilę pogadaliśmy. O ile Hero jest w ich ofercie od dość niedawna i opinie o wędce są szczątkowe to Onki jest dobrze znana i polecana. Samo wykonanie wędki jest podobno na dość wysokim poziomie a właściwości rzutowe robią wrażenie. Jednym słowem namówił mnie na Onki [emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 (edytowane) Zadzwoniłem w czwartek do pana Adama i ...@grisha, ktory model konkretnie zamówiłeś albo który polecał Ci Pan Adam? Niektóre modele od Viosiona są/były świetne. Edytowane 18 Marca 2024 przez Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 ten model -> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Pierwsze dwa wypady z #5 Onki w ręku więc mogę conieco już napisać. Sparowałem go z linką SA Air Cel Short. Wędka tak jak kolega napisał wyżej jest niesamowicie lekka. W porównaniu do Vision Attack o wiele lżej oddaje linkę przez co rzuty wydają się łatwiejsze i dłuższe. Nie jest kluskowata ale pod rybą 30 cm pięknie już pracuje. Czekam na 50-tkę z nurtu, mam nadzieję, że starczy jej ugięcia [emoji16] Co by nie było zbyt kolorowo znalazłem i wady. Brak znaczników / kropek przy końcach składów co przy czteroskładzie i pierwszym elemencie bez przelotki startowej jest słabe oraz brak zaczepu na haczyk. Jak się z tymi brakami nie pogodzę to w przerwie zimowej poproszę Hubertusa o ich uzupełnienie. Poza tym kij petarda i na pewno zostanie u mnie w arsenale przez długie lata [emoji846] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi