marek_k84 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 co wejście to musze się od nowa logować. Od dziś. Pewnie trza kaszę wyczyścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KJ-UB Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Mam to samo i tylko tutaj ,o co cho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KJ-UB Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ... przeczytałem już wątek o cookie (loguję się z różnych IP) - trochie dziwnie,ciekawe jak to rozwiązali na innych forum że jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Logowanie to nic.Ja mam problemy z wyświetlaniem wątków i odpowiedzi.Po wejściu na forum otwiera mi się stan z przed np. trzech tygodni,po zrobienu odświerzania aktualny ale nie do końca bo po wybraniu wątku wyswietlaja się odpowiedzi np.tylko starsze z przed tygodnia.Żeby otworzyć najnowsze muszę wchodzić przez odsyłacz do ostatniej odpowiedzi.Totalny bałagan.I nie jest to jednorazowo.Powtarza się tak gdzieś od dwóch tygodni Nie mówiąc juz o tym że czasami wyrzuca kilka odpowiedzi z wątku na chybił trafił. I znowu to samo-przechodzę do strony głownej a tam ostatnia odpowiedż w tym dziale datowana na 13-go września Ale jaja! przy powrocie na stronę główną wylogowało mnie juz drugi raz w ciągu 5-iu minut ale do tej odpowiedzi dostałem się bez logowania.I dodam że nie używałem funkcji wstecz.Poprzednio musiałem się ponownie logować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Rocky, nie przechodzisz czasami przez jakieś proxy? Szczerze powiedziawszy pierwszy raz o czymś takim słyszę. Jeśli ktoś loguje się z różnych IP to musi zalogować się ponownie. Względy bezpieczeństwa. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Nie wiem co to proxy ale wszystko możliwe Używam kompa w pracy i w domu ,wiadomo że muszę się logować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A ja co najmniej raz na tydzień, też muszę sie ponownie logowąć, choć mam stałe, niezmienne IP. Moze to w związku z niezbyt częstym odwiedzaneim strony jerkbait.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Cześć,Wszystko w porządku. Jeśli ktoś nie loguje się przez 7 dni to jego sesja ulega zdezaktualizowaniu. Wniosek - częściej wchodzić na stronę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Pomimo, mojego odwiedzania i uczetniczenia w życiu forum strony Jerkbaita, nadal co jakiś czas muszę się zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 A korzystasz z kilku komputerów? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Mam do dyspozycji tylko jeden komputer. Korzystam z łącza z TPSA - SDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Robert, a czy używasz tylko jednej przeglądarki czy kilku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek_C Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Irytuje mnie,że jak się zaloguję na stronie głównej i chce przejść do powiedzmy np. Sprzedam,to pokazuje mi,że nie jestem zalogowany.Albo wchodzę w swój temat i chce się zalogować,to wywala mnie do strony głównej i nie mam jak zedytować swojego tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Cześć,Sprawdź poprawność ustawienia daty systemowej i czasu - to bardzo ważne. Jeśli to nie pomoże spróbuj na innej przeglądarce np. Firefox albo Opera. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek_C Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Z datą jest wszystko w porządku.Używam cały czas ff,a opery nie będę instalował,bo mi się nie podoba.Hehe.Przed chwilą wszedłem do swojego tematu przez IE i udało mi się w nim zalogować,ale jak sprawdziłem ponownie,to działo się już to samo,co wcześniej...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marek_k84
co wejście to musze się od nowa logować. Od dziś. Pewnie trza kaszę wyczyścić
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi