Rivera Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Posiadam tymczasowo jakąś wędkę, i pisze na niej 4'-2 Spincast Rod co to może oznaczać, chodzi o te cyferki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 4 stopy i 2 cale prawdopodobnie - oznaczenie długości wędki, zgodnie z tym opisem powinna wynosic ok 127 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 dzięki, mierzyłem i faktycznie tyle ma, tak się zastanawiam do czego mi się przyda tak krótki casting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 dzięki, mierzyłem i faktycznie tyle ma, tak się zastanawiam do czego mi się przyda tak krótki casting Krótka wędka mała cena- tanio odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Odkupisz i co będziesz na nią łapał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Odkupisz i co będziesz na nią łapał?? Stare kalosze?? A jaka cena.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Niestety wędka nie na sprzedaż starego kalosza jeszcze nigdy nie złapałem, ale mój szwagier upolował stary biustonosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 kurde wymyśliłem do czego przyda mi się wędka kupie jerka i na 1 maja wezmę ja ze sobą i przetestuje, a przy okazji dowiem się jak się jerkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 mój szwagier upolował stary biustonosz A nie szukał później Kopciuszka który to zgubił?? Oczywiście poszukiwania z przymiarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Oczywiście że chodził po domach i dawał do przymiarki każdej pannie, a jak na jakąś pannę pasował to musiała sie mu oddać I widocznie pasował tylko na moją siostrę <_< A Ty chodzisz i szukasz Kopciuszka co zgubił starego kalosza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ja mam takie jeszcze jedno pytanie w sprawie tej wędkijak można poznać że wędka będzie sie nadawać pod przynęty 30 gramowe?? bo niestety nic więcej poza długością na niej nie pisze, i nie wiem czy wytrzyma takie przeciążenia może ktoś doradzi jak to można delikatnie sprawdzić?? nie uszkadzając wędziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi