minnow Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 To moj pierwszy post na forum,wiec na poczatek chcialbym pozdrowic i powiedziec Czesc!!!wszystkim uzytkownikom i zalozycielom tego szacownego portalu.Potrzebuje rady a w zasadzie opini uzytkownikow odnosnie kolowrotkow:stella SW4000XGdaiwa certate hyper custom 3012Hstella SW4000HGUzbieralo sie troche krwawicy i chcialbym madrze wydac ciezko zarobione pieniadze.Slyszalem dobre opinie o SW4000HG z 2001r ale teraz to tylko ebay albo J-grab a tam, wiadomo uzywki i loteria.O hyper custom jedni pisza ze zabkuje inni ze praca maslo nawet pod duzym obciazeniem.tak ze czort wie.Natomiast o stelli SW z 2008 bardzo malo opini uzytkownikow(pewnie cena)ale generalnie ludzie zachwyceni,z tym ze przewaza model PG.Wlasnie dlatego delikatnie sklaniam sie do stelli 08 ale pewnosci nie mam.Dodam ze uwielbiam lowic z pradem rzeki stad potrzeba szybkiego przelozenia.Moze ktos z forumowiczow przerabial te mlynki i moglby cos nie cos doradzi? Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 moja opinia: daiwa certate hyper custom 3012H 5 lat używania w opadzie - warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Piec lat i zdnych problemow?Nie wystapilo u ciebie slynne zabkowanie?To juz cos,ja lowie glownie na woblery 7-10 cm po skosie z pradem.Po zejsciu z luku zaczyna sie zabawa pod prad tak ze obciazenie jest naprawde duze.Jak myslisz certate da rade? Aha zapomnialem rzeka to dunajec powyzej Nowego Sacza w niektorych miejscach tak rwie ze zwala z nog jak po lackiej sliwowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 O stellach na forum już było sporo musisz poszukać.Ja mam stelle SW4000HG kołowrotek kupiony z drugiej ręki, pracuje bardzo lekko i płynnie, choć nieco głośno Mimo że swoje już pewnie w życiu dostał, jednak jest na tyle pewną konstrukcją że przetrwa jeszcze wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No tak bylo wiele ale glownie o modelach PG i o ciezkim opadzie.Tak sobie mysle ze 10cm wobler postawiony w ostrym nurcie to troche wieksze obciazenie dla maszyny niz nawet bardzo ciezka guma w opadzie.Moge sie mylic,prawie w ogole nie lowie na gumy.Z ebayem to roznie bywa,juz dwa razy mnie skrecili naEXCELLENTCONDITION A zdobyc ten rocznik nowke to cud.Ale nikt z forumowiczow nie uzytkuje stelli SW4000XG? chocby na boleniach.Bylbym bardzo wdzieczny za przedstawienie rzetelnej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Moja HG jest wykorzystywana na razie tylko przy boleniowaniu.Co do różnych stelli to pogadaj z @Guzu on chyba trochę tego przerobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/abu-cardinal-c4-nowy-blonie-i2529285360.ht mlmocny to on chyba jest, tylko kręcenie korbą w tym nurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zaczyna sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj @Minnow ja uzytkuje Stelli SW4000 XG z 2008 już drugi sezon zaje...ty mocny i szybki kolowrotek!(zreszta jak w nazwie XG czyli Extra Gear) Spokojnie da radę przy przynetach wymienionych przez Ciebie.Ps.Zrob coś tylko z ta Gałą bo jest nie do wytrzymania doslownie ja kupiłem podwójna korbę od forumowego kolegi @Guzu i kolowrotek sie zmienił nie do poznania Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzieki!Wlasnie o takie opinie mi chodzilo(uzytkownikow)coraz bardziej sklaniam sie do stellki.To dziwne,nie miales T knoba w komplecie na wymiane z gala ?Wszedzie gdzie patrze w komplecie sa dwie opcje.Niewazne,jeszcze raz dziekuje za oddzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A ja drugi sezon katuję w Atlantyku SW4000HG - woblery do 16 cm (do ok. 30g), gumy do 30g. Jak na razie raz byłem zmuszony wyczyścić bebechy rolki kabłąka, poza tym poezja. Kupiłem nówkę, z zapasową szpulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 @minnow w komplecie jest T-knob tylko człowiek nie przyzwyczajony do pojedynczej korby .Pozniej wstawie fotki mojej Stelliny po tuningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Gała żaden problem zawsze można zgłosić się do Piotrka Matusiaka.Tu masz fotkę mojej po tuningu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tpe a gdzie zes ty dostal nowke? jesli mozesz to daj namiary na sprzedawce,nowke kupilbym z miejsca bez zastanowienia.lubie kolowrotki z wolna oscylacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 tpe a gdzie zes ty dostal nowke? jesli mozesz to daj namiary na sprzedawce,nowke kupilbym z miejsca bez zastanowienia.lubie kolowrotki z wolna oscylacja Masz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minnow Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 suli 102 czekam na fotki,strasznie ciekawy jestem jak twoja stellka wyglada po wymianie korby?No i czy w praktyce lepiej?Moze ja bym sobie takie ustrojstwo zamontowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Przepraszam wszystkich wczoraj nie dałem rady dzisiaj już na pewno bedą fotki. @minnow według mnie kolowrotek na tym wiele zyskał. Dlatego ze podczas szybkiego kręcenia wyeliminowane zostało kolysanie zestawem.Jak dla mnie to największy plus podwojnej korbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam wiec tak po przyjezdzie z Plat-a wygladala tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dzeki koledze @Guzu Stelka przeszla tuning pomyslnie korba ze Stelli Millenium.Pieknie teraz wyglada i kreci <_< Gdyby ktos pytal plecka to Stren 20LB.Pozdrawiam i jeszcze raz Dzieki @Guzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ekstra wygląda z tą podwójną korbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 @milupa kręci jeszcze lepiej jak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 @milupa kręci jeszcze lepiej jak wyglada @suli , możesz napisać czy custom mocno dociążył czy dało się wytrzymać. Pytam bo z ościennych zamawiałem i było spoko ale z japan jeszcze nigdy No i mam zamiar coś właśnie z tego sklepu na przyszły rok przytulić wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam koledzy czy szpula od modelu 2008 SW Stelki 5000 będzie pasowała do modelu 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi