Wojtek B. Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Serwus, kolega podlinkował, więc się podzielę Na pewno nie jeden z Was już oglądał ten film-link dla tych którzy nie widzieli http://profmovies.com/video/276/W%C4%99dkowanie-na-rzece-spi nning-W%C4%99dkarski-%C5%9Awiat pozdrawiam, Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Jedna uwaga, w przystani Silurus od kilku lat juz nie mozna wypozyczyc lodzi ani silnika... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Magiczny kociołek Bardzo lubię oglądać filmy z Wisły, wyobrażać sobie te wszystkie tłuste miejsca, jakich u mnie brakuje i wielkie ryby. Wszak tam przez jeden przelewik niesie tyle wody co przez całe koryto w Poznaniu Drużyna trolllingowa zaintrygowała mnie kilkoma mądrościami, ale oglądało się bardzo przyjemnie. Magiczny kociołek i Pan Knorr, ech A tak na marginesie jest temat z filmami wędkarskimi (o takim tytule) w dziale Ciekawe strony Dzięki za linka! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Dzięki Wojtku , bardzo przyjemnie się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 jak by w razie ktoś miał więcej filmów tego typu to zachęcam gorąco do dodania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Cudowny film, szok że dopiero teraz go znalazłem Wie ktoś może z przed ilu lat to produkcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Nie chcę skłamać, ale myślę, że ok 7-8 lat ma na pewno Klimatyczny bardzo jest. Narracja również wpada w ucho. Pozdrawiam i czekam na linki od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał to polecam. Jeeeszcze starsza produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jak się nie mylę ten kanał na YT należy do naszego forumowego kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jak się nie mylę ten kanał na YT należy do naszego forumowego kolegi nie mylisz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dzięki za linki, przypominają się dawne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jezioro Obfitości mam do dzisiaj na......... kasecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jezioro Obfitości mam do dzisiaj na......... kasecie ja tez... i wlasnie od kilku lat zbieram się zeby to przerobic na DVD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem ten film. Bardzo lubię artykuły pana Marka, czytam WŚ (kiedyś ŚSiM) odkąd pamiętam głównie za jego sprawą, książkę przeczytałem x razy i pomimo że widziałem setki zdjęć z nim, wyobrażałem go sobie jak faceta dużego, mocarnego, takiego 180/90. Podbudowało mnie to nie powiem, bo przy moich parametrach uważałem, że nie nadaję się do ciężkiego łowienia na Wiśle a przy panu Marku wyglądałbym jak bodyguard ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi