RulleZ Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) Hej, mam nadzieję, że Administrator przymknie oko... Ktoś nieproszony odwiedził moją działkę i domek na ROD'os na Bemowie w Wawie, zabrał jakieś drobne rzeczy, choć nie wiem czym się kierował... dwie najważniejsze to:1. Imadło wędkarskie: https://bogdangawlik.pl/product-pol-3696-Imadlo-Royal-Deluxe.html2. Taka rybka: https://youtu.be/xzXCOXmm964 jest dość charakterystycznąa więc może komuś wpadnie w oko, gdzieś przy okazji. Wszedłem do domku i cicho jakoś. Rybka miała czujnik ruchu Dzieki. Edytowane 7 Września 2021 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 (edytowane) a to łobuz! ale na pocieszenie pomyśl o momencie, w którym ten ktoś nieproszony prawie zawału dostał......zakładam, że rybka na powitanie coś powiedziała, a może i zaśpiewała......i to zapewne w ciemnościach mam podobną, gada jakieś głupoty po angielsku, chyba by dać jej robaka, a co jakiś czas usiłuje śpiewać coś w stylu 'bad to the bone'............przerażające Edytowane 7 Września 2021 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Miałem identyczna rybkę (moja właśnie śpiewała "bad to the bone"). W mojej dość szybko posypał się mechanizm , a kupiłem ją jeszcze za kawalera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) Czy moze się do mnie odezwać osoba z WWy która dała mi namiar na bazar na Namysłowskiej. Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez ASAPfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz90 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Miałem identyczna rybkę (moja właśnie śpiewała "bad to the bone"). W mojej dość szybko posypał się mechanizm , a kupiłem ją jeszcze za kawalera .Moja śpiewała Don't Worry, Be Happy i właśnie dostałem ja od osoby , której wylały się w niej baterie i po kilku tygodniach mnie też się wylały. Już nie reanimowałem -stoi jako ozdoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi