Maciek_7 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, Jeśli jest tutaj ktoś na forum z Poznania i byłby w stanie udzielić mi kilku wskazówek co do trasy dojazdu w pewne miejsce (firma) byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pisz na priv o jaką firmę chodzi. Jak będę znał to miejsce, oczywiście podpowiem. Myślałem, że wszystko da się wygooglać. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ja nie umiem google`a używać A tak serio to chodzi mi o praktyczną stronę dotarcia i jak najszybszą drogę. Tak więc piszę na Priv i dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jakby Grzesiek nie mógł pomóc to może będą to okolice, które ja znam, wal na priv Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi