Skocz do zawartości
  • 0

Zbiornik Pilchowicki

kryst

Pytanie

Drodzy Koledzy,

Uprzejmie proszę o pomoc w znalezieniu noclegu w okolicach zbiornika pilchowickiego. Przeszukałem internet (może zbyt słabo :blush: ), wróciłem do artykułu w jednym z pism wędkarskich :? , ponownie obejrzałem film WMH o tym zbiorniku :P - i totalna klapa, nic nie znalazłem na temat noclegów w tym rejonie :twisted: . Może nie do końca - znalazłem informację o gospodartwie agroturystycznym w Stanicy, lecz w mapa.szukacz nie mogę jej zlokalizować, nigdzie żadnych namiarów. Proszę uprzejmie o pomoc. Dzięki serdeczne :D ! Kryst

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Byla możliwość przenocowania na ośrodku nad brzegiem zbiornika (bodajze jest to ośrodek szkolenia pletwonurków) w domku kampingowym.Spróbuj zadzwonić pod numer 0048757898580 i się dowiedz jak tam jest teraz z możliwościom noclegu.

Mam ten numer od dwóch lat więc niewiem czy aktualny.Spróbuj :D

• 0

kryst@

Film o którym wspominasz jest autentyczny. Jednak powstał on przy szczególnej pomocy ducha gór Liczyrzepy. Już wielu łowców próbowało ominąć przychylność ducha gór. A on bardzo niechętnie ukazuje tajemnice Karkonoszy i okolic.

Życzę ci udanego wyjazdu. Pamiętaj jednak o tym co ci napisałem.

pozdrawiam

• 0

standerus@

Samo podżganie kukiełki może nie pomoże. Widzisz Duch Gór występuje tutaj jako strażnik przyrody, który często swawolnym łowcom lub turystom różne figle robić lubi. Podobnie jak popper@ bardziej był skłaniał się do posmakowania dobrago lwóweckiego piwa z najstarszego browaru w kraju lub wspomnianej nalewki walońskiej popróbować. Trzeba też być dobrym dla przyrody.

Wizja krysta@ po obejrzeniu filmu DVD o sandaczach jest dość naiwna chociasz może realna. Jednak to nie od nas zależy.