Uprzejmie proszę o pomoc w znalezieniu noclegu w okolicach zbiornika pilchowickiego. Przeszukałem internet (może zbyt słabo ), wróciłem do artykułu w jednym z pism wędkarskich :? , ponownie obejrzałem film WMH o tym zbiorniku - i totalna klapa, nic nie znalazłem na temat noclegów w tym rejonie :twisted: . Może nie do końca - znalazłem informację o gospodartwie agroturystycznym w Stanicy, lecz w mapa.szukacz nie mogę jej zlokalizować, nigdzie żadnych namiarów. Proszę uprzejmie o pomoc. Dzięki serdeczne ! Kryst
Pytanie
kryst
Drodzy Koledzy,
Uprzejmie proszę o pomoc w znalezieniu noclegu w okolicach zbiornika pilchowickiego. Przeszukałem internet (może zbyt słabo
), wróciłem do artykułu w jednym z pism wędkarskich :? , ponownie obejrzałem film WMH o tym zbiorniku
- i totalna klapa, nic nie znalazłem na temat noclegów w tym rejonie :twisted: . Może nie do końca - znalazłem informację o gospodartwie agroturystycznym w Stanicy, lecz w mapa.szukacz nie mogę jej zlokalizować, nigdzie żadnych namiarów. Proszę uprzejmie o pomoc. Dzięki serdeczne
! Kryst
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi