Trudny Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam. Wybieram się na urlop nad jezioro Jagodno obok Giżycka.Czy ktoś tam z Was wędkował? Jak z rybkami? Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Tak ja łapalem tak ryby bodajże w 1997 roku. Juz wtedy byla tam kicha delikatnie mówiąc. Jakoś bardzo czesto wplywalem łodzią w siatki rybackie. Pewnie to byl tez pośredni powód dla ktorego o jhagodnym trudno powiedzieć,z e to dobre łowisko.JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Nie polecam tego jeziora. Panuje tam złodziejska gospodarka rybacka.Już lepiej poszukać ryb na Niegocinie, Darginie lub Dobskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trudny Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Dzięki za info.Troszkę jestem zasmucony, ponieważ jestem skazany na te jezioro.No nic, może nie będzie aż takiej tragedii. Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Na Jgodnym,jak będziesz miał trochę szczęścia to połowisz trochę sandaczy.Możesz też przeskoczyć na Niegocin na sandacze i sporego szczupłego,tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać (jezioro sporawe).Jak byś chciał więcej informacji to odezwij się na priva. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi