hanz Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Widać Ka-bar się nie nudził... Lubię takie... Używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Powiedz proszę co to za noże z zielonymi rękojeściami. Chodzi o te składane u dołu po środku zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Co do maczet. Nie wiem jeszcze, czy to był dobry pomysł ale wszystko wskazuje, że tak. Na nadrzeczny sajgon, zakupiłem wytwór produkcji czeskiej. W sklepie rolniczym wydałem całe 23 złocisze.Nad Parsętą zadebiutowała znakomicie. Dodatkowy woreczek foliowy jest nieco "zaolejony" od wewnątrz, co zabezpiecza w jakiś sposób przed rudą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Powiedz proszę co to za noże z zielonymi rękojeściami. Chodzi o te składane u dołu po środku zdjęciaOba chinole, ten po lewej to GANZO Firebird F7611 a ten drugi nie pamiętam ale ma nieprzeciętnie grube ostrze podpisane D2. Tylko, że stal D2 to na pewno nie jest Za miękka. Widać Ka-bar się nie nudził... Lubię takie... UżywaneKa-bar z drugiej ręki, poprzedni właściciel tak go dojechał, chyba na szlifierce próbował ostrzyć. U mnie ma trochę lżej, poprawiłem KT na spyderco triangle i jest miodzio. Też mi się w takim stanie podoba i nie żal używać. Temu typowi z bliznami do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi