tombrajder Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Wysyłam linka poniżej do podpisania petycji w sprawie zakazu mordu delfinów na Wyspach Owczych. Barbarzyńcy w zeszłym tygodniu zamordowali w imię "tradycji" 1400 delfinów. Wystarczy imię i nazwisko i e-mail. Dzięki. Można przekazać dalej.https://only.one/act/dolphinhunt Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Na kanale Żerańskim znieśli "no kill" - wpadnij za miesiąc to zobaczysz prawdziwych "barbarzyńców" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Wysyłam linka poniżej do podpisania petycji w sprawie zakazu mordu delfinów na Wyspach Owczych. Barbarzyńcy w zeszłym tygodniu zamordowali w imię "tradycji" 1400 delfinów. Wystarczy imię i nazwisko i e-mail. Dzięki. Można przekazać dalej.https://only.one/act/dolphinhunt Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka To taka ich tradycja. I nic wspólnego z mordowaniem nie ma. Nie wcinajmy się innym gdy nie chcemy aby nam ktoś urządzał świat. Przynajmniej ja nie chcę.Pozdrawiam Romek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Uwazam podobnie. Pomimo sympatii do delfinow, nic nam do Wysp Owczych. Pilnujmy swojego domu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Wysyłam linka poniżej do podpisania petycji w sprawie zakazu mordu delfinów na Wyspach Owczych. Barbarzyńcy w zeszłym tygodniu zamordowali w imię "tradycji" 1400 delfinów. Wystarczy imię i nazwisko i e-mail. Dzięki. Można przekazać dalej.https://only.one/act/dolphinhunt Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA co z japońską, narodową tradycję tłuczenia delfinów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Temat założony informacyjnie; kto ma jednak inne zdanie niż koledzy powyżej zachęcam do podpisu petycji. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 A co z japońską, narodową tradycję tłuczenia delfinów?Nie wiem. Ale chętnie poznam Twoje zdanie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 O, miło mi.Mam takie samo zdanie jak tłuczenie pałkami fok przez Kanadyjczyków. Mamy XXI wiek i warto odejść od pewnych tradycji ... podobno na Borneo i okolicznych wyspach, przestali jeść ludzi. Czyli można 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 W Peru jedzą świnki morskie - DZIKUSY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 To może podpiszmy się pod petycją wspierającą wystąpienie Pani Spurek?,bo czymże jest 1400 delfinów przy kilkudziesięciu milionach ryb mordowanych przez wędkarzy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 (edytowane) ...jeśli robisz z rybami to samo co Japończycy z delfinami to słabo i podpisał bym tę petycję Edytowane 23 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Japończycy mordują delfiny i wieloryby od pokoleń, mieszkańcy Wysp Owczych mordują delfiny od pokoleń i ciągle mają co mordować, a u nas nie bardzo jest co łowić..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Oglądałeś film "Zatoka delfinów"?Tutaj masz zwiastun, ale trzeba obejrzeć ten cały, oskarowy dokument.Ja obejrzałem tylko raz ...Może inaczej spojrzysz ten temat? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Słowo "mord" jest przypisane do okrutnego zabijania ludzi. Nie można zamordować zwierzęcia. Można zabić. Nie zbliżajmy sie w stronę absurdów... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Można mordować i zwierzęta, ale masz rację mordowanie to zabijanie bez sensu, dla samego faktu zabicia. Zabijanie tych delfinów wynika prawdopodobnie z tradycji i przyzwyczajeń kulinarnych bo nie wydaje mi się aby mordowali dla zabawy. Oczywiście mogliby nie jeść delfinów tylko świnie a w obronie świń nikt petycji nie wystawi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Gdyby w taki sposób zabijano świnie to też byłyby petycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 To jest czysty mord. Poczytajcie w jaki sposób to się odbywa, kliknijcie w podany link i pooglądajcie zdjęcia. Walorami kulinarnymi też nie da się tego uzasadnić, mięso uznane jest za niezdrowe: (https://awionline.org/awi-quarterly/2013-fall/wanton-waste-and-suffering-suffuse-faroe-islands-drive-hunts). Poza tym podobno był kiedyś dostępny dokument pokazujący, że większość tego upolowanego mięsa marnuje się- mieszkańcy nie są w stanie tego zjeść i trzeba utylizować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 To jest czysty mord. Poczytajcie w jaki sposób to się odbywa, kliknijcie w podany link i pooglądajcie zdjęcia. Walorami kulinarnymi też nie da się tego uzasadnić, mięso uznane jest za niezdrowe: (https://awionline.org/awi-quarterly/2013-fall/wanton-waste-and-suffering-suffuse-faroe-islands-drive-hunts). Poza tym podobno był kiedyś dostępny dokument pokazujący, że większość tego upolowanego mięsa marnuje się- mieszkańcy nie są w stanie tego zjeść i trzeba utylizować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaMordem jest wybijanie loch w ciąży w związku z niewyjaśnionym asf. Zacznij od swojego podwórka... tu się nadusiło. O marnowaniu nie wspomnę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 . Poza tym podobno był kiedyś dostępny dokument pokazujący, że większość tego upolowanego mięsa marnuje się- mieszkańcy nie są w stanie tego zjeść i trzeba utylizować.Piękny poziom dyskusji, już mi się to opatrzyło dokoła, w mediach, dyskusjach ale ciągle wku....ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Mordem jest wybijanie loch w ciąży w związku z niewyjaśnionym asf. Zacznij od swojego podwórka... tu się nadusiło. O marnowaniu nie wspomnę. Dobrze mówisz,wybijane są setki gospodarstw trzody chlewnej w imię ASF by zagraniczne korporacje mogły wejść na Polski rynek chodowli świń..Już brakuje Polskiej wieprzowiny,wystarczy wejść do paśników typu biedronka,kaufland by na opakowaniach z wieprzowiną zobaczyć kraj pochodzenia : Niemcy,Belgia,Dania a nawet Irlandia.. A kolega @tombrajder niech sie zajmie włąsnym podwórkiem jak koledzy wpominają,albo podpisuje petycje pod " corocznym świętem zabijania zwierząt" https://wyborcza.pl/7,75399,25478132,w-nepalu-rozpoczelo-sie-najkrwawsze-swieto-swiata-gina-setki.html,lub rytualne mordowanie zwierząt w imię allaha 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wysyłam linka poniżej do podpisania petycji w sprawie zakazu mordu delfinów na Wyspach Owczych. Barbarzyńcy w zeszłym tygodniu zamordowali w imię "tradycji" 1400 delfinów. Wystarczy imię i nazwisko i e-mail. Dzięki. Można przekazać dalej.https://only.one/act/dolphinhunt Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaJak z Ciebie taki obrońca zwierząt,to czego łowisz,zabijasz i jesz ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi