lowfish Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 czy mógłbym się dowiedzieć tutaj jak jest z gwarancją na blanki phenixa? Miałem składany kij na blanku tego producenta ale niestety wedka strzeliła w połowie i w pracowni powiedziano mi, ze będzie trzeba zapłacić za blank i robotę.. wiec co obejmuje gwarancja skoro trzeba płacić? Gdzieś słyszałem ze phenix powinien wysłać blank za darmo coś jak na zasadzie gwarancji st croix. Mógłbym prosić o jakieś info na ten temat? Nie wiem czy rzeczywiście phenix wyśle blank na zasadzie gwarancji czy w pracowni chca mnie zrobić w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 https://phenixrods.com/warranty-registration/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Napisz do BRC może pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi