Skocz do zawartości

P. Plesiak hand made

madpaw

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to się od dawna zastanawiam jak zrobić taki efekt łuski jak na raptorach 7 i za cholere nie mogę wymyśleć jak to zrobić :/ Jakim sposobem Paweł otrzymałeś podobny efekt ?

To chyba nie tajemnica, przejrzyj sobie http://www.striperso...from-finland/60 i następną stronę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

bardzo bardzo fajne malowanie ale jakby sie tak na maska doczepić to gdzie czerwony lub pomaranczowy akcencik :PPP ta prawdziwa ma xD

taka zabawy w porównywanie obrazków znalazlem blad przewidziana jakas nagroda ??

:D te zdjęcia ryb to tylko odnośniki, nie wiem czy jest sens bawić się w najdrobniejsze detale, jak takiego woblera traciłem to ***j mnie strzelał

Paweł , jak długie są te Twoje wobki z ostatnich 2 fotek ? Zauważyłem , że używasz 1 kotwicy - nie zauważyłeś większej ilości spadów i pustych brań ? Obecnie też zaczynam robić bolenióweczki i się zastanawiam nad takim rozwiązaniem bo z racji że robię wkręty a nie stelaż przez całość będę miał problem z umiejscowieniem obciążenia :)

Pozdrawiam

Bartek

Edytowane przez Manniek66

• 3 tygodnie później...

Wesołych i spokojnych świat dla Ciebie drogi forumowicz i Twoich bliskich. Zdrowia,spełnienia marzeń i planów w 2013 roku życzy Paweł Plesiak - madpaw autor tego wątku :-) i choć dziś Wigilia to darujcie karpiom życie, na rzecz pierogów z grzybami i kapustą.

Pod warcianego bolenia, praca lusterkująca miałem zamiar wrzucić film, który nagrałem, ale You Tube skutecznie mnie zniechęca. Stwierdziłem, że trzeci raz nie będę pliku 100 MB wrzucał na serwer.

Ostatni to eksperyment zobaczę czy coś w niego huknie, bo często mi sandacze siadają na boleniówki.