Manniek66 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 No no , pierwszy raz przeglądam i muszę Ci powiedzieć że Twoje woblerki są bardzoo ładne Oby tak dalej , drugi Tomy na forum sie rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 On będzie lepszy niż Tomy.Paweł troche delkatnej dociskaj tą siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Tomy to zawodowiec, ja hobbystycznie się bawie. Dzięki bo porównanie do wyrobów Tomka to zaszczyt. P.S. Tomy się rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja to się od dawna zastanawiam jak zrobić taki efekt łuski jak na raptorach 7 i za cholere nie mogę wymyśleć jak to zrobić :/ Jakim sposobem Paweł otrzymałeś podobny efekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Krąpiczek rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie moge zdradzac tej tajemnicy Panowie obiecalem czarodziejowi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Maniek widać, że nie śledzisz forum na bieżąco - gdyby tak było to... to byś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Guzik ja to robię inaczej niż było przedstawione na forum.Paweł dostał malutką wskazówkę do reszty doszedł sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ja to się od dawna zastanawiam jak zrobić taki efekt łuski jak na raptorach 7 i za cholere nie mogę wymyśleć jak to zrobić :/ Jakim sposobem Paweł otrzymałeś podobny efekt ? To chyba nie tajemnica, przejrzyj sobie http://www.striperso...from-finland/60 i następną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mój ulubieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Moja córcie też się cieszy jak tatuś zrobi jej woblerka, a jeszcze jak się świeci to już w ogóle bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 płoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) okoń Edytowane 8 Marca 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 bardzo bardzo fajne malowanie ale jakby sie tak na maska doczepić to gdzie czerwony lub pomaranczowy akcencik :PPP ta prawdziwa ma xD taka zabawy w porównywanie obrazków znalazlem blad przewidziana jakas nagroda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 hehe nagroda: wpłacasz na moje konto 1000 zł zaraz Ci podam numer konta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 rezygnuje z nagrody na cele dobroczynne ( ale ze mnie celebryta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 bardzo bardzo fajne malowanie ale jakby sie tak na maska doczepić to gdzie czerwony lub pomaranczowy akcencik :PPP ta prawdziwa ma xD taka zabawy w porównywanie obrazków znalazlem blad przewidziana jakas nagroda ?? te zdjęcia ryb to tylko odnośniki, nie wiem czy jest sens bawić się w najdrobniejsze detale, jak takiego woblera traciłem to ***j mnie strzelał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 rezygnuje z nagrody na cele dobroczynne ( ale ze mnie celebryta ) no cóż, nie każdy odbiera wygraną, szkoda trzeba dalej losować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 a ja sie tylko tak drocze spac sie nie chce ja jest po pierwszych probach dłubania i wiem jak trudno zrobic cos podobnego do rybki moje sa straszne musze szybko kupic jakies farby zeby je zamskowac lub cos bo sie boje zasnac gdy wisza w tym samym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 polecam pactra do aero i valejo air maja fajne zielenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Paweł , jak długie są te Twoje wobki z ostatnich 2 fotek ? Zauważyłem , że używasz 1 kotwicy - nie zauważyłeś większej ilości spadów i pustych brań ? Obecnie też zaczynam robić bolenióweczki i się zastanawiam nad takim rozwiązaniem bo z racji że robię wkręty a nie stelaż przez całość będę miał problem z umiejscowieniem obciążenia PozdrawiamBartek Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no różne od 6 cm do 8 cm, jeszcze jestem w czasie testów, ale wydaje mi się, że jedna kotwica wystarczy dla takiej długości, jak są większe to daje już dwie kotwice Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Wesołych i spokojnych świat dla Ciebie drogi forumowicz i Twoich bliskich. Zdrowia,spełnienia marzeń i planów w 2013 roku życzy Paweł Plesiak - madpaw autor tego wątku :-) i choć dziś Wigilia to darujcie karpiom życie, na rzecz pierogów z grzybami i kapustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wygląd i waga jak woblery boleniowe, tylko kolor tego drugiego mi nie pasuje. Jaką pracę mają Twoje woblery i pod jaką rybę robione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Pod warcianego bolenia, praca lusterkująca miałem zamiar wrzucić film, który nagrałem, ale You Tube skutecznie mnie zniechęca. Stwierdziłem, że trzeci raz nie będę pliku 100 MB wrzucał na serwer. Ostatni to eksperyment zobaczę czy coś w niego huknie, bo często mi sandacze siadają na boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi