Artech Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Świetne wykonanie. Też ostatnio chodzi mi po głowie żeby boleniówki robić z jedną kotwicą, w 99 % bolki zapinają mi się na środkowej kotwicy a tylna tylko je kaleczy. Konstrukcja z jedną kotwicą mocno wpłynęła na pracę wobka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Dziękować. Taką konstrukcję już nie bardzo idzie dociążyć lametą, no chyba że oczko pójdzie do przodu. W innym wypadku gaśnie akcja i lecą jak pocisk. Ja ma takie i takie, ale lubię jak czuć choć to kolebanie woblera. Być może to kwestia wiary w przynętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czy używa ktos kleju UHU Allplast do wklejania sterów z poliwęglanu w lipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Średnio się nadaje. Ja próbowałem. Plastik z plastikiem łączy się ładnie ale plastik z innymi materiałami już nie chce tak dobrze kleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dzięki za informacje pozostane przy poxipolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Próba z większymi woblerami rozpoczęta, zobaczę czy starszyzna boleniowa się trafi, a to efekt: akcja lusterkujaca Edytowane 8 Marca 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Kawał woblera. Ładne i staranne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 thx trochę pracy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 jak nie na bolenie to przynajmniej rybitwy sie trafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Albo jakiś wędkarz który się nie zorientuje skąd nadleciało ale tak poważnie kawał woba ja na takie cośki będę molestował bolesławy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 haha no ja również bo się naczytałem w wątku RHNie wiem tylko czy nie za małe kotwice założyłem (nr 6) może coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 :D dobre będą tylko podostrz troszkę .Bolenióweczka kozacka pięknie wykonana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 dobra robota, a jak zrobiłeś imitacje łuski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dzięki :-) jest na stronie 3 mojego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) haha no ja również bo się naczytałem w wątku RHNie wiem tylko czy nie za małe kotwice założyłem (nr 6) może coś takiego kotwica.jpg nie trzeba czytać wystarczy łowić i wyciągać wnioski, ale ta kotewka spora -rybka do niej musi być konkret he he a co do woba to teraz trzeba się uprzeć i łowić, jak praca oki to warto się nieraz uprzeć wiadomo wiara czyni cuda w dobrym tego słowa znaczeniu Pawle Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgodzę się, że wiara czyni cuda na szczęście mam już łowiska rozpracowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tym bardziej jak ma się czym łowić i gdzie łowić ,no i co he he cała reszta -wiadomo to znaczy ze nic nigdy nie wiadomo do końca tak na prawdę .Trochę zakręciłem ale wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 najbardziej boje sie o to "no i co" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Spokojnie- nie łowisz rybek od dziś raz lepiej raz gorzej ale jak się wszystko zgra musi wypalić .No chyba że nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) jaziowo-kleniowy Edytowane 8 Marca 2013 przez madpaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Świetne woblerki!Ten wyżej to będzie bezster tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzięki wildriver. No tak przewiduję, jak nie to się coś dorobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 jaziowo-kleniowyDSC_0133.JPG DSC_0137.JPGZłotko-taki słodziak uśmiechnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Złotko-taki słodziak uśmiechnięty Hehe no faktycznie Krystekwolf jakby się śmiał, ciekaw jestem czy mu będzie do śmiechu jak go przeciągnę przez zalew i jakiś szczupaczek go dopadnie. Zniknie mu ten głupi uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To ja Ci powiem tak szczerze Tomy przysłał mi leviathana i pierwszy raz do wody nim pacnąłem i chciałem zobaczyć jak chodzi i pod łajbą bęc mówię do braciaka ty weż patrz zębaty na bank a ten w szoku patrzy i słowa no nie jeszcze kija nie rozwinąłem to weż podbierak do ręki albo poczekaj bo może obetnie ale tylko agrafka z gęby wystawała i zdjęcie wyszło ale już nim tam nie rzucałem bo szkoda --- i ty też tak nie rób bo zostanie w paszczy szkoda wobka -słodziaka dla takiej gęby he he-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi