Manniek66 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Pewnie coś koło 4,5 kg będzie Moja 68 cm rapka miała 3kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nie potrafię odpowiedzieć ile ważył. Wszystkie ryby wypuszczam, wiec staram się nie tracić czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Pewnie coś koło 4,5 kg będzie Moja 68 cm rapka miała 3kg.Raczej coś ponad 5,5 powinien liczyć przy tej długości. Edytowane 3 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Raczej coś ponad 5,5 powinien liczyć przy tej długości. Albo i jeszcze trochę lepiej jeśli był z tych grubych opasłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Normalnie pamięć mi wróciła jak obejrzałem wątek RafałWrocław i następnego dnia poszedłem szukać pudełka ze swoimi przynętami z dzieciństwa. Bardzo dużą ilość swoich przynęt zostawiłem na zaczepach. Zrobiłem je mając 12 lat i nie wiem, jakim cudem, bo później przez kolejnych 15 lat nic nie wystrugałem. W końcu jednak wróciłem do swojej prawdziwej miłości, czyli dłubaniny. O to parę fotek przynęt tych, które przetrwały do dzisiaj nadszarpnięte zębem czasu... Tego bassa złowiłem na tego najmniejszego. Edytowane 6 Lutego 2013 przez madpaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Widzę,że sporo osób kombinowało z tym kształtem,widziałem już podobne u kilku osób.Ciekawe skąd wzieła się inspiracja...może od rattlina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) O nie, nie Wildriver, inspiracją dla mnie była książka Łowienie na sztuczne przynęty - Dicka Sternberga.Ja wzorowałem się na modelu Th' Spot oraz innych woblerach wibrujących, w czasach, kiedy je zrobiłem o takich przynętach mogłem tylko poczytać w książkach, bo w sklepach, przynajmniej w Łodzi ich nie było. Edytowane 5 Lutego 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Moja wzieła sie od Ratlina tylko chcialem zrobic cos co mniej kopie od niego musialem go troche zgasić :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) A już znalazłem rattlin' bait to jest jeden z wzorów tej przynęty, czyli woblera wibrującego. Edytowane 5 Lutego 2013 przez madpaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Podobne są: http://a248.e.akamai.net/origin-cdn.volusion.com/9j7vu.jw4f2/v/vspfiles/photos/Rapala-Rattlin-Rap-2.jpg?1340036037 http://images.ebsco.com/lurenet/CS25204.jpg Też diełam coś podobnego,ale wydłużone bardziej.Prototyp pracuje praktycznie tylko w poziomie-nie ma ogonowej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A ten bass gdzie był złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A ten bass gdzie był złowiony? Farmington, PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 gdzieś w trocinach... będzię jaziówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Ten Pan jest od nas wszystkich lepszy i chyba argument nie do podważenia, że nie ważne, czym, ale jak się maluje aerografem http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QcqK-GB278#! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Tak to jest jak się rodzi ze sprężarką zamiast płuc. haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) można się posłużyć palnikiem inżekcyjnym, ładnie rozprowadza Edytowane 8 Lutego 2013 przez ch4ron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 No to faktycznie wobler musiałby być wielkości foczki, na rekina no ja póki, co jeszcze się nie bawiłem w big game. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Na rodzime gatunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Fajny albinos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 subtelna słonecznica, fajna barwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dziękować, pracuję teraz nad jaziówami i łamańcami jak wypali to pokaże pozdrawiam wszystkich czytajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Na rodzime gatunki. DSC_7773.JPG DSC_9389.JPGTaki skromny niepozorny - ale będzie kiler normalnie śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzięki Rybson zabawa w rzeźbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Kawał kluska .czy p-11 oznacza cm, bo jeżeli tak to naprawdę kawał wobka-fajne rysy pokryw skrzelowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pewnie, że P-11 oznacza długość w centymetrach. Zrobię z niego DR na szczupaki ale ten wobler ma 9 cm kształtki od niego nie mogłem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi