KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Tak czy siak kawałek go jest he he .Temu na rodzime gatunki -można by było grzbiecik troszkę prysnąć ,ale to bardziej dla oka ,tego co nim rzuca oczywiście. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 malowanie będzie, ale musze jeszcze trochę poćwiczyć z tym dłubaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Byle nie za dużo, bo rzeżbiarze poczują się zagrożeni he he. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie mają się o co martwić Na razie goje rany po wczorajszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Pawle ,jak ktoś się lubi ostro zabawić to potem .....wiadomo hi hi ,ale te rzeżbienie jeżeli tak można powiedzieć ,wyszło całkiem całkiem .Będziesz oklejał czy malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Hej, Krystian myślę o samym malowaniu, ale jeszcze może się zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Cześć,no jak się ma talent to i tak wyjdzie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Ostatnimi czasy poszukiwałem swoich kształtek i szablonów z przed lat, bo zachciało mi się wrócić do nożyka i papieru ściernego he heKilka kształtek przepadło i jeden szablon. Sukces i tak. Również na szablonach z kartonu nanosiłem podstawowe dla mnie informacje.Teraz ćwiczę rękę z nożykiem, rozgrzewam się. Edytowane 22 Lutego 2013 przez joker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 haha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Widziałem -najlepszy moment dla mnie jak synek ładuje się do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 następny etap, trochę wolno mi to idzie, ale w sumie to gdzie mam mi się śpieszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No coraz bliżej celu,ja bym z niego boleniówkę zrobił he he, ja wszystko bym na boleniówki poprzerabiał .Moja choroba he he ,choć przy grubszym korpusie i szczupłe też go mogą polubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Krystian z tej samej choroby próbuję się wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Paweł pięknie dopracowane korpusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Krystian z tej samej choroby próbuję się wyleczyć Nie lecz się bo po co,nic z tego nie wychodzi he he .Jestem zdania nawet że jest coraz gorzej ,lepiej zaleczyć delikatnie. No wiesz nowy kijek ,młynek może ulży.Łowię co roku duże sumki ,sandałki ,trochę szczupłych,ale nic nie przebije brania i odjazdu konkretnego Bolesława . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Dziękować no jak duży boleń postawi płetwę grzbietową to jak rekin wygląda i takie widoki cieszą mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ja Bolesławy łowię dla tego " BUM" ,szczególnie jak się nie zasuwa przynętą z prędkością światła-tylko wolniej ,jak mamunie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ala popper - rzut z boku i z dołu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Rzut z boku ,wygląda jak by chciał coś połknąć he he-taki szczupły z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 rzeźbienie bardzo udane z zachowaniem symetrii szczegółów po obu stronach, ja mam z tym zawsze problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 każdy ma z tym problem ale im więcej się przy tym siedzi tym lepsze rezultaty...powodzenia Joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 No zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Popper za...... ze tak powiem oczy z orbit wylazły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 W najbliższym czasie planuję go wykorzystać do zrobienia formy, a później będą modyfikacje. Póki, co są 3 pomysły. Nie chce jednak zapeszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 początki woblera sandaczowego 9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi