joker Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 zgrabny uklej, też pod foremkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Anorektyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Szkieletor Nie Joker, ten pojdzie na pierwszy front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Piszę sie na testara Odrzańskie sandałki powinny w nim zagustować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No ale fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dzięki Krystian Udało mi się nagrać film z pracą kilku woblerów, zapraszam do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Cześć Paweł-praca woba fajna ,przy lekkim przyśpieszeniu zaczyna kopać.Fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Nowy Monster 10 cm chwilowo jestem pochłonięty dłubaniem no i jak Wam się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ejjj miała być praca kilku woblerów a był jedynak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 hehe reszta na stronie 5 - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 akcja woblera boleniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Stabilny,drobne drgania,chyba pływak co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 obler z sezonu 2012, wszystkie boleniówki, które robię są tonące no, ale właśnie zacząłem się zastanawiać nad pływającym. Ster jest wstawiony pod dużym kątem być może przez to pomyślałeś, że jest pływający. A miałeś jakieś sukcesy boleniowe na pływające woblery? Można by było puścić takiego z prądem w konkretne miejsce, omijając przy tym zatopione drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Myślałem raczej o puszczeniu go ze szczytu główki,daleko w zasięg rybek,mamy takie miejsca w górze rzeki.Oczywiście musi być konkretnej wielkości,bo mówimy tu o rybach sporej wagi.Można też zaatakować je z łódki ,tylko trzeba ominąć te miejsce z daleka, a potem ustawić się daleko pod prąd i puścić wobka z prądem.Powiem tak,nie miałem odpowiednio wielkiego wobka,który by pływał,no i pracował tak jak chciałem.Gdybym takiego miał ,na pewno bym spróbował.Można by też było między wyspami spróbować ,tylko przynęty trzeba mieć do tego typu zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hej. Napisz mi na priva coś więcej jakiej wielkości przydalaby Ci się ta przyneta itp a zobacze czy uda mi się zrobić cos odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Takiego wobka dobrze zrobić z balsy,dociążasz razem z kotwicami "na styk"wtedy masz pływaka lotnego,lubię łowić takimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Czyli warto popróbować z plywakami na bolenie. Balse mam ale zniechęca mnie trochę do siebie. Spróbuję. Dzięki Wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dawno nic nie wstawiałem. Pochłonęły mnie formy odlewy itp. dziwadła, ale to właśnie wczoraj po północy postanowiłem zobaczyć, jaki będzie efekt malując woblera jedynie pędzelkiem. Pierwszy, którego aero lub pucha ominęły dalekim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Pierwszy najważniejszy, bo daje ogólne pojęcie jak zachowują się farby, co z nimi zrobić, czy rozcieńczyć, czy pędzel był z właściwym włosem, czy szukać czegoś innego, czy sięgnąć po gąbkę, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 moja nowa boleniówka w stanie surowym, tylko podkład 7 cm - 12 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Paweł. Już pianka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 si Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Z czego robiłeś formy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 a ten jest na potwory:P-13, bo 13 cm - ok 25 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 American Silicone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi