KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Klasy jak klasyk,zależy jak bardzo w danym miejscu jest oklepany.W tych miejscach gdzie ja latam ,można tak powiedzieć,nie wielu rzuca czymkolwiek.Dlatego patrzę trochę inaczej na ten aspekt.Dobrze pracuje,wygląda konkretnie i wszystko w temacie,reszta nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 a ten już bardziej na chlapaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) Fajny,no i Twoje ulubione barwy.Jest taki moment w środku lata,kiedy lubią takie złote.Powiem prawdę ,mam też kilka podobnych, od Tomka.Ładnie i czysto pryśnięte. Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 No Tomek ma bajkowe przynęty, a i fantazji w malowaniu mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ty też się wstydzić nie musisz,tym bardziej że nie robisz tego można tak powiedzieć -zawodowo.Pomysłów Ci nie brakuje a i talentu też,widać w Twoim wątku.Tomek doprowadził to co robi do ideału-śmiało można tak powiedzieć.Przynajmniej ja tak myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bardzo staranne wykonanie, i malowanko też dopięte na ostatni guziczek. Oliwkowe najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Tą z pierwszego zdjęcia ,będziesz musiał dać mnie. Musiałem to powiedzieć. Albo chociaż sprzedaj.Nie ważne jak, byle skończyła u mnie,he he.Pozdrowinko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ladne stadko te zielonkawe bardzo ladne niebawem wpadnie mi w rece i bede mogl na zywca ocenic ale z fotek malinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Hehe dzięki PanowieKamil no obiecałem to dostaniesz Krystian odkładam dla Ciebie tego z czarnym grzbietem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 z mila checia potestuje nad wiselka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Bardzo ładne stadko uklei z rafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Hehe dzięki PanowieKamil no obiecałem to dostaniesz Krystian odkładam dla Ciebie tego z czarnym grzbietem Kurdę wyżebrałem ,trochę mi wstyd,ale czego się nie zrobi dla fajnej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ok nagrałem dzisiaj parę filmów, może wieczorem uda się coś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Cholerka nie obejrzę dziś bo do pracy na noc .No, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło- nie?Po delektuję się jutro hi hi.Dzisiaj ładnie ,przynajmniej u nas w Płocku,choć rano padało.Paweł te duże testowałeś? Jak tak to będę czekał niecierpliwie do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Testowałem boleniówke 7 cm, 11, 13, i jaziówke 4 cm - i zrobiłem sobie pare łamańców które są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 A jest tam jeszcze 11 ,no będzie na co popatrzeć-jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Film z pracą mojego woblera przeznaczonego na bolenie w 2013 r P-7 P-11 bezsterowiec P-13 bezsterowiec oraz jaziowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ustawia się z kotwicami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dla mnie praca wszystkich -super.Bez sterowce śmigają jak złoto ,dotyka wody i pracuje-klasa.Paweł ,podejrzewam ,że nie zakładałeś kotwic co by nie kusić losu.Chodzi oczywiście o przypadkowe branie rybki ,która jest pod ochroną.Tak czy inaczej ,założenie kotwic najwyżej lekko stłumi akcję ,ale i tak będą pracować jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgadza się Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ustawia się z kotwicami . W maju nakręcę z kotwicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 walcze z aerografem, aby odzyskał dawną świetność a tymczasem inne metody stosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Paweł bezsterowce chodzą cacy, tak jak lubię ja i Bolki Wyszło super Jak dawałeś obciążenie jak nie tajemnica i jaka waga jerków ?Film z pracą mojego woblera przeznaczonego na bolenie w 2013 r P-7 P-11 bezsterowiec P-13 bezsterowiec oraz jaziowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi