Skocz do zawartości

P. Plesiak hand made

madpaw

Rekomendowane odpowiedzi

Z obciążeniem to różnie bo poszły 3 różne warianty, ten z filmu P13- ma dużo ołowiu w sobie. Podpowiem, że trzeba środek ciężkości przesunąć trochę do przodu ale i tył musi być ustabilizowany. Waga powyżej 20 gram.

Dzięki Artech.

Przyłączam się , - popki prima sort . 

No Paweł z Twoich ust słowa uznania dają mi ogromną motywację. Dzięki Panowie :D

• 2 tygodnie później...

No i dobrze,tylko kotwice załóż dobre ,bo ja już w tym sezonie mam schizę co do kotwic....naprawdę.

Nie dość ,że miałem 4 duże ryby ,to nie wyjąłem żadnej,lipa,ale może się odczaruję.

Tyle ,że woda musi opaść,żeby konkretnie połowić ,bo na razie to takie rzeżbienie w kupie trochę.

Ogladając twoje prace Joker stwierdziłem, że nie mogę sobie pozwolić na nie spróbowanie swoich sił w malowaniu artystycznym, czyli pedzelek, gąbka itp...

takie oto efekty:

attachicon.gifDSC_0732.JPG

Pawle, sam ciągnę się za najlepszymi razem z tobą. Pomiędzy takimi ludźmi, człowiek chce się rozwijać. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy swoje braki w umiejętności dekorowania przynęt zasłaniają hasłami - praca jest ważniejsza. To takie śmieszne. Każdy w tym dziale najpierw zaczyna od dopracowania pracy swojej przynęty, a potem stara się wypuścić na wybieg piękną modelkę.  :)

Tak trzymaj Pawle. Świetnie ci idzie.

• Like 2

Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy swoje braki w umiejętności dekorowania przynęt zasłaniają hasłami - praca jest ważniejsza. To takie śmieszne.

Joker to bajanie ludzi działa na zasadzie-"zazdrościł chłop wikaremu że proboszczem został"

Edytowane przez Tomy
  • Like 1

Każdy się tłumaczy jak umie. Mysle, że w USA są jeszcze wody gdzie kolor przynęty nie ma znaczenia, a liczy się akcja przynęty. Jednak u nas w Polsce presja wędkarska jest znacznie większa, jak i mniejsza ilość zbiornikow wody wymusza wręcz na konstruktorze przynęty pieczołowitości w wykańczaniu swoich "zabawek".