Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Świetne te poperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Przyłączam się , - popki prima sort . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Z obciążeniem to różnie bo poszły 3 różne warianty, ten z filmu P13- ma dużo ołowiu w sobie. Podpowiem, że trzeba środek ciężkości przesunąć trochę do przodu ale i tył musi być ustabilizowany. Waga powyżej 20 gram. Dzięki Artech. Przyłączam się , - popki prima sort . No Paweł z Twoich ust słowa uznania dają mi ogromną motywację. Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 pike design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Na rzece próbowałeś ? Pewnie w tempie ekspres pociągnie za sobą ładny pęcherz powietrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Też łowiłem na rzece, przy szybszym sciąganiu wyrzuca wodę do góry. W zależności od prowadzenia wciąga trochę powietrza pod wodę i tworzą się ładne pęcherze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Wczoraj zafundowałem sobie warsztaty castingowe... Nie taki diabeł straszny, jak go malują, ba powiem więcej sama przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No i jak Wam się podoba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A jakże miało by się nie podobać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ogladając twoje prace Joker stwierdziłem, że nie mogę sobie pozwolić na nie spróbowanie swoich sił w malowaniu artystycznym, czyli pedzelek, gąbka itp... takie oto efekty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 NO i teraz zapakuj mu ster,a potem dawaj na Wisłę.Przyda się,choć w tym kakao ,które teraz płynie ,niewiele będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Proszę bardzo: na Wiślane Bolenie Ze sterem to jest w 100 % dopracowana siódemka, oj potestujemy bracie oj potestujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No i dobrze,tylko kotwice załóż dobre ,bo ja już w tym sezonie mam schizę co do kotwic....naprawdę.Nie dość ,że miałem 4 duże ryby ,to nie wyjąłem żadnej,lipa,ale może się odczaruję.Tyle ,że woda musi opaść,żeby konkretnie połowić ,bo na razie to takie rzeżbienie w kupie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ogladając twoje prace Joker stwierdziłem, że nie mogę sobie pozwolić na nie spróbowanie swoich sił w malowaniu artystycznym, czyli pedzelek, gąbka itp... takie oto efekty: DSC_0732.JPG Pawle, sam ciągnę się za najlepszymi razem z tobą. Pomiędzy takimi ludźmi, człowiek chce się rozwijać. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy swoje braki w umiejętności dekorowania przynęt zasłaniają hasłami - praca jest ważniejsza. To takie śmieszne. Każdy w tym dziale najpierw zaczyna od dopracowania pracy swojej przynęty, a potem stara się wypuścić na wybieg piękną modelkę. Tak trzymaj Pawle. Świetnie ci idzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy swoje braki w umiejętności dekorowania przynęt zasłaniają hasłami - praca jest ważniejsza. To takie śmieszne.Joker to bajanie ludzi działa na zasadzie-"zazdrościł chłop wikaremu że proboszczem został" Edytowane 17 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Każdy się tłumaczy jak umie. Mysle, że w USA są jeszcze wody gdzie kolor przynęty nie ma znaczenia, a liczy się akcja przynęty. Jednak u nas w Polsce presja wędkarska jest znacznie większa, jak i mniejsza ilość zbiornikow wody wymusza wręcz na konstruktorze przynęty pieczołowitości w wykańczaniu swoich "zabawek". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wobler P-7 film z pracą przynęty: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Świetna praca. To chyba najlepsze w tym naszym lurebuildingu , efekt końcowy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Bardzo ładnie lusterkuje,nawet przy wolnym prowadzeniu jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Jak ryba wyrywa Ci wędkę z ręki i rwie plecione z Twoją przynętą...Dla takich chwil warto bawić się w lurebulding... Szkoda tylko rybki, ale za to dzisiaj były emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 No jasne ,że warto ,tylko po co kaleczyć ryby ,ja używam gumowych kotwic i nie mam tego problemu he he.Ważne ,że serce szybciej biło,i kolana miękkie--pozdrówko Paweł.Ps. oby częściej siadało i rzadziej samo odpływało(zakolczykowane)--sorki ,ale musiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 nowa konstrukcja 4 cm - floater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 eleganckie klenie beda gryzc juz to czuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi