Skocz do zawartości

P. Plesiak hand made

madpaw

Rekomendowane odpowiedzi

No moi drodzy aż się musze pochwalić, dzisiaj na mojego wobka nie walnął, jaź, nie walnął boleń, ale był to...a zresztą sami popatrzcie  :)

attachicon.gifIMG_3711a.jpg attachicon.gifIMG_3709a.jpg

Uprzedzam to nie był staw chodowlany, tylko nizinna Polska rzeka należąca do PZW. Oczywiście rybcia wróciła do wody.

I rybka i wobek zacny .Paweł trzeba było nie robić foty tylko szybko do wody wypuszczać,w krzaczorach na bank siedziało paru troglodytów z pałkami chętnych pozyskania białka .Farciarz z Ciebie gościu .

• Like 1

Nad wodą byłem tylko ja i jeden wędkarz w zasięgu wzroku. Myślę, że jeśli nawet widział, że coś złowiłem to i tak nie dostrzegł, co to było. Ryba po za woda była najwyżej 40 sekund, zdjęcia i film nagrałem komórką. Majestatycznie odpłynęła cała i zdrowa.

hehe to na Jazie na mojej ukochanej (Rzece), na Twojej wodzie patrzę na co Ty łowisz...

A to już wiadomo dlaczego tak ostro grzebiesz w pudełkach .

Na drugiej fotce wygląda na mocno zdziwioną surykatkę :lol:

Albo piesek preriowy lub świstak,tak czy siak ostrożny cwaniak z niego :lol: :ph34r:

Edytowane przez Krystekwolf
  • Like 1

To gdzie ja go widziałem wcześniej :huh: .Tak czy inaczej...........jak będzie fajno pracował ,to weż włóż do pudełeczka i wyślij do Krystianka :P :D :lol: .

Przecież Ty nie lubisz bez sterów ;) :P ,ja wręcz przeciwnie .W zamian dostaniesz fotkę rybki :lol: i będziesz wiedział że przynęta na bank pracuje luks :P :lol: ale dopiero w maju następnego roku, najwcześniej :D .

Żartowałem ale tylko trochę ,wobek wyszedł luksio.

• Like 1

• 9 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...