KRYSTEKWOLF Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 No moi drodzy aż się musze pochwalić, dzisiaj na mojego wobka nie walnął, jaź, nie walnął boleń, ale był to...a zresztą sami popatrzcie IMG_3711a.jpg IMG_3709a.jpg Uprzedzam to nie był staw chodowlany, tylko nizinna Polska rzeka należąca do PZW. Oczywiście rybcia wróciła do wody.I rybka i wobek zacny .Paweł trzeba było nie robić foty tylko szybko do wody wypuszczać,w krzaczorach na bank siedziało paru troglodytów z pałkami chętnych pozyskania białka .Farciarz z Ciebie gościu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nad wodą byłem tylko ja i jeden wędkarz w zasięgu wzroku. Myślę, że jeśli nawet widział, że coś złowiłem to i tak nie dostrzegł, co to było. Ryba po za woda była najwyżej 40 sekund, zdjęcia i film nagrałem komórką. Majestatycznie odpłynęła cała i zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dawno nie wstawiałem, a więc taki mikrus 3,5 cm waga 2 gr dla przekory czas na duże przynęty to ja małe hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Siemka Paweł,ale wystrugałeś humorzaka ,na jednej fotce zadowolony ,na drugiej wkurzony, a na ostatniej wykręcił się tyłkiem .Bardzo nieładnie .Powiedz od razu ze strugasz na przyszły sezon już wobki.Tylko chyba nie do mnie, bo trochę za małe Pozdro . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 hehe to na Jazie na mojej ukochanej (Rzece), na Twojej wodzie patrzę na co Ty łowisz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na drugiej fotce wygląda na mocno zdziwioną surykatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) hehe to na Jazie na mojej ukochanej (Rzece), na Twojej wodzie patrzę na co Ty łowisz...A to już wiadomo dlaczego tak ostro grzebiesz w pudełkach . Na drugiej fotce wygląda na mocno zdziwioną surykatkę Albo piesek preriowy lub świstak,tak czy siak ostrożny cwaniak z niego Edytowane 2 Października 2013 przez Krystekwolf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Boleniówka bezster 6,5 cm 8 gr - opalizacja widoczna, na żywo jeszcze lepiej to wygląda. Film z pracą przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Paweł, miałeś pokazać jak ta ślicznotka pracuje ale jakoś Ci się nie udało .Następnym razem to Ci go zabiorę i po sprawie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Krystianie, nie mogłem Ci pokazać jak ta ślicznotka pracuje bo jak u Ciebie byłem to wobek był jeszcze niepolakierowany pokazywałem Ci mikrusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 To gdzie ja go widziałem wcześniej .Tak czy inaczej...........jak będzie fajno pracował ,to weż włóż do pudełeczka i wyślij do Krystianka .Przecież Ty nie lubisz bez sterów ,ja wręcz przeciwnie .W zamian dostaniesz fotkę rybki i będziesz wiedział że przynęta na bank pracuje luks ale dopiero w maju następnego roku, najwcześniej .Żartowałem ale tylko trochę ,wobek wyszedł luksio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 hehe może śnią Ci się takie przynęty, ja tam wole gołe baby ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Dobra chcesz to masz............Przynęty lubię mieć ,duże ryby kocham łowić, a niekoniecznie z gołymi babami(wolę jak jednak coś mają na sobie,he he he he ) lubię robić co innego Edytowane 6 Października 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Mówiłeś mi że design z mikrusa sprawdziłby się pod bolenie, no to proszę...zima się zbliża, w tym sezonie, w czasie długich wieczorów planuję odnowić przyjaźń z aerografem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Maluj ,maluj -będzie fajno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Mchowe maluchy mi się podobają Edytowane 7 Października 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dokończyłem parę projektów po dłuższej przerwie... Jeden z nich to smackbait 7,3 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No w końcu się obudził i już coś ciekawego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jeśli migocze tak drobno jak boleniówka z filmiku powyżej i nie będzie pomalowany cały na biało , to ja od razu w ciemno dwa poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 hehe zrobi się, mam nadzieję, że miesiąc wystarczy aby był seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Miały być bolki a przyszły jaziolki 42 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Przypomnijcie proszę, kto sprzedaje listewki lipowe na forum, bo zagubiłem namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Kolega @mi106, ale z tego co mi wiadomo to obecnie nie ma nic na stanie ja ostatnio zamawiałem z predator-fishing i jest bardzo dobra http://predator-fishing.pl/lurebuildingmaterialy-do-budowy-przynet-drewno-lipowe-c-10_238.html teraz mają niestety listewki tylko w jednym wymiarze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Boleniowy bezsterowiec długość 6 cm waga 8,70 gr. Lusterkuje podczas opadania i wolnego prowadzenia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Wygląda bardzo sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi