PablovelLoco Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Bardzo fajny model.Bardzo lubie taka prosta i stonowana konstrukcje.Malowanie super,kurcze nie przypusczalem ,ze rysunek lini bocznej tak bardzo wplywa na wyglad woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jestem po rozmowie z małżonką Krystiana Metzlera i niestety najczarniejszy scenariusz się potwierdził. Odszedł mój wspaniały kolega po kiju, a byliśmy na rybach razem 25.08.2014 r. Rozmawialiśmy jeszcze w środę 3 września... Wyrazy współczucia dla kochanej żony, wspaniałej córeczki Julki i kuzyna Roberta oraz całej rodziny... Będzie mi Ciebie bardzo brakowało chłopie... Życie jest takie kruche...Spoczywaj w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Boleniowy bezsterowiec długość 6,5 cm i wadze 10,85 gr. Woblery lusterkują podczas opadania i wolnego prowadzenia.Wykonane z drewna lipowego. Boleniowy bezsterowiec długość 8 cm i wadze 13,53 gr. Film polecam oglądać na YT w pełnej rozdzielczości, bo na JB jest tylko 360p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Wygladaja całkiem przyzwoicie. Ciekawe jak w wodzie miotają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 taka odskocznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Bardzo dobra odskocznia.Ta spłuczka jedynie wkurza.Bardzo dobry jest Spyder MR5/MRX,kulki idą w magazynek+zapasowe załadowane i jest większy real. Edytowane 19 Września 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na ładne pukawki Na bezsterowca o długość 6,5 cm i wadze 10,85 gr własnego wykonania. Boleń 3 kg, wrócił do wody. i drugi 2, 685 kg, trochę mniejszy ale też fajny fotka i do wody. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na ładne pukawki Na bezsterowca o długość 6,5 cm i wadze 10,85 gr własnego wykonania. Boleń 3 kg, wrócił do wody. DSC_4719ab.jpg i drugi 2, 685 kg, trochę mniejszy ale też fajny fotka i do wody. DSC_4752ab.jpg Warciany ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Narwiański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ok coś na mniejsze rybki typu jaź, kleń i okoń. Opalizacja wyszła genialnie, ale na zdjęciach trudno jest ją pokazać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 2 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A jak Wam się podoba takie malowanie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wczoraj miałem okazję przyłowić ukleję na smużaka. Była dość spora bo mierzyła ok. 12-15cm. Przyglądnąłem się jej pod różnymi kątami i...najwierniej odwzorowuje ją kol. Irek w swoich gumach.Tak krótko opiszę co zaobserwowałem. 95% srebro na pokrywach skrzelowych bardzo intensywne, grzbiet grafitowy ale w wodzie przechodzący w zieleń do tego połysk uklei taka mieszanka niebieskiego-zielonego. W sumie pierwszy raz odkąd przestałem wędkować na spławik miałem okazje przyglądnąć się temu gatunkowi.Jeśli ten wobler miał przypominać ukleję to jeszcze popracuj nad malowaniem Bezsterowiec który wrzuciłeś na giełdę to 80% uklejopodobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dzięki za konstruktywną opinię Malując go nie inspirowałem się ukleją. Skoro jednak nawiązałeś do uklejki to tu już tak… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To już całkiem całkiem uklejopodobne ale jeszcze nie to ale to już są takie szczegoliki które maja cieszyć tylko ludzkie oko powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jaziówka - osa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Bezsterowiec wykonany z lipy długość 6,5 cm - waga 10 gr na rapiszony, które od razu go pokochały, niestety poniżej forumowego minimum. Zainteresowanych zapraszam na Giełda Twórców. Praca typu: lustereczko, można trzymać w nurcie i podciagać dosłownie 3 cm i popuszczać. Uważam, że najlepiej się sprawdza podczas wolnego prowadzenia i podciągania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi