maguras Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Witam.Jutro i pojutrze będę na jeziorze Woświn. Mało jest informacji w internecie o tym zbiorniku. Jest na forum jakiś bywalec tej wody? Pozdrawiam Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2021 przez maguras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopszmercen Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Byłem na Woświnie ze 2 razy, martwa woda. Mój kolega ma tam domek i mówi, że miejscowi i "domkowi" zeżrą wszystko co wpadnie w łapy a szczupaki biorą nawet takie po 40cm i wszystkie jakie złapią. Ile złapią tyle zabiorą. Kilka lat temu czytałem w prasie, że planowe zawody szczupakowe w maju nie odbyły się bo szczupak nie miał tarła. Zeżarli kurwiesyny wszystko. Jeżeli byłeś to napisz jakie wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazysilesianpikehunter Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Witam Odgrzebuje stary temat, ale był ktoś w zeszłym roku na Woświn. Planuje wypad w tamte strony i zastanawiam się czy warto zahaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Witam Odgrzebuje stary temat, ale był ktoś w zeszłym roku na Woświn. Planuje wypad w tamte strony i zastanawiam się czy warto zahaczyć?chyba warto, wprawdzie kilka lat temu, ale słyszałem rozmowę na imprezie, w której jakiś podpity wędkarz chwalił się, że po całym dniu łowienia na tym właśnie jeziorze miał w domu całą wannę szczupaków, które po sprawieniu ledwo zmieściły mu się w zamrażarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi