shorty Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ta Daiwa T3 Air wygląda przekozacko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nom, o tym mimośrodzie od razu pomyślałem. Dwa, że ostatnim elementem w tym łańsuszku jest właśnie docisk całości. Bez rozdzielania napięcia na tej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Pora na kolejne nowości... przeglądając dziś plat.co.jp natknąłem się na: TEAM DAIWA ZILLION PE SPECIAL 7.9L niemal to samo co już znamy... niektórzy szczęśliwcy nawet używają, ale...- zmienione zostały kolorki - a jakże, przecież musi być widoczne, że coś zostało zmienione...- oraz... przełozenie... na jeszcze szybsze... tu mamy do czynienia z 7,9:1 i chyba jedna z największych prędkosci zwijania 89cm!!!- średnica szpuli obu modeli 32mm O!żeby ich nagła zalała.Kolorki w sam razik pod moje kobaltowe patyki <_< Miałem tą poprzednią wersję.Jedyny Zillion z którego byłem zadowolony.Ten będzie jeszcze lepiej miotał.Najprawdopodobniej go kupię.Stworzony do rapowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 rzut okiem na zywo na T3 AIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 No na mnie mimo wszystko nie robi on wrażenia sam nie wiem czemu.Mam uraz do tej klapki choć na dobrą sprawę to jest tak prosty mechanizm że ciężko o awarię.Chodzi mi po głowie ten kolorowy Zillion.Może bardzo dobrze miotać.Miałem poprzednią wersję ze złotymi akcentami szpulkę miała głębszą a łowiłem nią Jazio/Klenie.No i ma mocy sporo.Z drugiej strony kusi Shimano które oferuje lepszą pracę i w niższych półkach cenowych,nawet bym zaryzykował stwierdzenie że w niższych półkach shimano ma lepszą pracę niż Daiwa w high end no i z multi za 8stówek to tak luźniej psychicznie,zwłaszcza w trudnym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pojawiła się kolejna nowość ze stajni SHIMANO SHIMANO EXSENCE DC - max drag 4.5kg- masa wlasna 240 g- wymiary szpuli: 34 / 22- łozyska 9+1- przełozenie 8:1- nawój - 85cm!!!! opisany jako seabass... zupelna nowosc - zupelnie inny hamulec DC. no i cena calkiem zjadliwa - 36 000Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ciekawy ten hamulec ;] i nowe DC . Witać że przygotowali maszynkę pod większe rybki Big Bait PE Mode ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 taaa...jeno ten Exsenciak w wersji RIGHT jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 dopiero sie pojawił wiec nie ma co jeszcze plakac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 eee...wersja RIGHT bedzie za rok albo w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ech, coraz bardziej mi niski profil z DC po głowie chodzi.Ten Exsense, jakby na lewą łapkę wypuścili, to zalicza wszystkie wymagane...choć z drugiej strony scorpion DC7 też, dostepny, od reki, 300$ z małym groszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No i poszło!!!Ja chyba mam normalnie pier....a. Ratunku! Wchodzi u mnie na miejsce Z-tki.Po prostu wizualnie mnie rozwaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ...Po prostu wizualnie mnie rozwaliła....Mnie wręcz odrzuca. Ale dobrze, że mamy wybór - np. SHIMANO EXSENCE DCIleż w nim dyskretnej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Mnie tam nie odrzuca.Taki Steez np.jakaż to nuda wizualna ale jednak piękny.Ten powyżej ze stajni shimano ma design zakonnicy.Ups!sory eleganckiej zakonnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Shimano Exsence DC - już go chcę czekam na wersję na lewą rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Eee... na prawą jest nieco ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właśnie otrzymałem informację, że Shimano Exsence DC z korbką po lewej stronie ma pojawić się na rynku pod koniec stycznia lub na początku lutego Wpadł mi ten model w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak on będzie wychodził cenowo? I jakie jest jego zastosowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 wstępna cena wersji na lewą stronę to JPY28000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 I jakie jest jego zastosowanie? Chodzą wstępne słuchy, że będzie można nim łowić ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 kuba to niczym nieuzasadniona plotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 28000yen? dziwne cena katalogowa 40000yen, w placie 36000yen, wątpię aby sprzedał ci ktoś za 28000yen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 28000yen? dziwne cena katalogowa 40000yen, w placie 36000yen, wątpię aby sprzedał ci ktoś za 28000yen Nie tylko plat w JP sprzedaje multiki Aktualnie taką ofertę otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 hehe..to ja wiem, ale 28tys to bardzo niska cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 też byłem miło zaskoczony bo w głowie utkwiła mi ta cena z plat'ajak nic niespodziewanego nie wyskoczy, to będę go zamawiał i wtedy będę mógł potwierdzić cenę ostatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi