MRTNZ Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Ladne, i te pioruny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Te pioruny właśnie takie japońskie, zaraz mi się stare filmy o godzilli przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 BASS OR DIE:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Designersko Megabass tymi nowymi wędkami zostawił całą konkurencje w ciemnej dupie po prostu.Niesamowite wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) jak się Artysta z pasją weźmie za projektowanie wędkek, to czasem cocik mu wyjdzie Edytowane 9 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Megabass zawsze przecie zostawiał w wędkach designersko wszystkich w tyle...reszta twardo goni...a tu bach znowu odskok..i tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Te poprzednie całe czarne to nie było to.Tu jest powrót do konkretnego designu.Dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ja to tak średnio postrzegam MB, jak napisałem "to czasem cocik" sprawa gustu, zbyt subiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zr_ebmEXnYg#t=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Te poprzednie całe czarne to nie było to.Tu jest powrót do konkretnego designu.Dzieło sztuki. coś można zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=vZUurtyNE2g#t=0 Edytowane 10 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Piękna sprawa,kijek miód.Ps.Chyba sobie taką łajbę sprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 coś można zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=vZUurtyNE2g#t=0No widzę wystarczająco by stwierdzić że cały konkurencyjny RB jest 100lat za murzinami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) taki trochę Ot, ale czy mi się wydaje czy ten kij zupełnie różnie reaguje w zależności od kąta między linką a blankiem, jakby szedł od Fast do Regular ? Edytowane 10 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Też mi się tak wydaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a tu widać co dla Japończyków jest ważne , na tych targach http://www.youtube.com/watch?v=oof5bFBbETs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a tu widać co dla Japończyków jest ważne , na tych targach http://www.youtube.com/watch?v=oof5bFBbETsKilka tych pań już chyba widziałem na innych filmikach xD haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigbite Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Dragona cos nie pokazali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 ciekawie skomponowana i odnowiona seria Black Label +, zbrojona w Tytanach, myślę, że koszt sprowadzenia będzie około 1500zł po dzisiejszym kursie http://all.daiwa21.com/fishing/item/rod/bass_rd/bl_plus/index.html oprócz hybryd szklanych, to wszystkie po parametrach zapowiadają się na typowe sandaczówki i seria praktycznie pokrywa cały zakres gramatur i metod używanych u nas do łowienia sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 taki trochę Ot, ale czy mi się wydaje czy ten kij zupełnie różnie reaguje w zależności od kąta między linką a blankiem, jakby szedł od Fast do Regular ? WitamDzięki wielkie za ten filmik, przymierzam się do casta i miałem sporo zastrzeżeń do zakupionych przeze mnie patyków ze względu na ocieranie się linki o blank. Teraz się wyleczyłem i czuję się jakbym miał Megabassa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie ma kija, który w pewnym ugięciu nie będzie miał gdzieś styku z linką, a czym szybszy tym więcej takich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) edit Edytowane 11 Lutego 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie ma kija, który w pewnym ugięciu nie będzie miał gdzieś styku z linką, a czym szybszy tym więcej takich możliwości Kamil, wydaje mi się że dobrze zrobione zbrojenie spiralne wykluczy ten problem. Mam Zogę 7-ę w spirali i na tyle co ją testowałem to linka się nie styka z blankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie ma kija, który w pewnym ugięciu nie będzie miał gdzieś styku z linką, a czym szybszy tym więcej takich możliwościWiem, czytałem o tym na forum, mówił mi o tym Michał @meme174 (wielkie dzięki za cierpliwość i poświęcony czas), ale co innego czytać i słyszeć, a co innego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Kamil, wydaje mi się że dobrze zrobione zbrojenie spiralne wykluczy ten problem. Mam Zogę 7-ę w spirali i na tyle co ją testowałem to linka się nie styka z blankiem Maniek pewnie że spirala daje rade - ale nie wiele kijów seryjnych jest tak zbrojona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi