Tomy Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Ok.w poniedziałek finalizujemy. i już mam wszystko co do szczęścia potrzebne.Rolen pakuj i proszę nie łowić na mój kołowrotek Edytowane 3 Lipca 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Rolen.Dzięki za szybką,uczciwą i bezstresową transakcję.Rodzinka w komplecie. Ta laleczka od Ciebie dostała od strzału korbę RCS i była dzisiaj nad wodą.Fartowny młynek.Ryba w pierwszym rzucie a potem jeszcze kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tak sobie myślę o Daiwa SS SV SHL lub Tatuli JDM SHL na sandała pod koguty (akurat tych nie macałem;ppp) i podczas zastanawiania się natrafiłem na coś takiego, mianowicie druga minuta i trzydziesta sekunda, coś zamiast gwiazdy hamulca Korbka nie ładna a to coś dość ciekawe tylko, ze duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21916/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lubią utrudniać życie ale SS AIR lepiej chyba wyglada w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Tak sobie myślę o Daiwa SS SV SHL lub Tatuli JDM SHL na sandała pod koguty (akurat tych nie macałem;ppp) i podczas zastanawiania się natrafiłem na coś takiego, mianowicie druga minuta i trzydziesta sekunda, coś zamiast gwiazdy hamulca Korbka nie ładna a to coś dość ciekawe tylko, ze duże... A czy to nie jest przypadkiem model do wertykalnego łowienia. Wiele młynków do tej metody ma właśnie takie duże pokrętła. Nie mają hamulca rzutowego i a hamulec walki jest sprzężony z ruchem korby wstecz. Nie mówię, że to to ale może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 http://www.worldfishingnetwork.com/icast/post/new-daiwa-reels-icast będą też nowe kije Zillion z grafitu SVF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie widzę ich pod tym linkiem Bazylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 bo tu masz multik, a o Zillionach wiem z wieści z Icast i stąd : http://www.tackledirect.com/daiwa-zillion-2014-freshwater-rods.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ta Tatula to nowy Zilion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 tak a tu masz jeszcze jedną : http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/bait_rl/mt_pe_sv/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Z takim przelozeniem to ten Morethan raczej kariery nie zrobi, przynajmniej dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Edytowane 17 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Daiwa Zillion TWS Baitcasting Reels Features:TWS T-wing SystemAluminum FrameZaion Side Cover (Gear side) and Star DragMicro Click Tension KnobA7075 Aircraft Grade Aluminum SpoolFree Floating Spool9BB(2CRBB) +1RBMagforce ZAnodized Parts Coloring Based on Gear Ratios5.5:1 (Black), 6.3:1(Gold) & 7.3:1(Red)High Brass Gearing MaterialUltimate Tournament Drag (13.2lb)Cut-Away 90mm Swept HandleCustom I-Shaped Soft-Touch Handle KnobWeight: 7.5oz Edytowane 20 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ładnie się prezentują te nowe Zillionki , szczególnie Gold i Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 I cenowo nieźle się zapowiadają. Poza tym mają mieć nieco większą dziurę w T-Wing w pozycji rzutowej. Ciekawe jak to wyjdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) i jak na taką przekładnie i ciężkie knoby , to 210g też nieźle wygląda, podejrzewam, że okolice 200g da się na nim wykręcić Edytowane 20 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Nowa seria Major Craft'a MSX model KI-WA-MI http://www.majorcraft.co.jp/english/catalogue/page02.jsp?mode=id/206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 ładna - tylko nazwa nieco zniechęca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 To jakieś cholerne "perpetuum mobile" albo napędzane jest promieniowaniem kosmicznym! Dla mnie nie do opanowania Kręci się ponad trzy minuty a ja rozplątywał bym brodę godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Domyślam się, że to na ustawieniach hamulca i docisku na min. a dobry hamulec załatwi sprawę, najlepiej DC za to komfort jaki przy rzutach Poza tym jeśli chodzi o to nagranie to żyła trochę nierówno dowinięta i plasterek dają przeciwwagę dzięki czemu to dodatkowo dłużej się kręci niż jakby była sama pletka. Edytowane 24 Lipca 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) a ja się założę, że to jest na suchych łożyskach, na sucho micro ball ceramiki gorzej startują (i dalsze konsekwencje znamy), ale po mocnym starcie kręcą się i kręcą Edytowane 24 Lipca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Mój Kingpin Zeppelin kręci ponad 4,5 minuty od startu a ten w linku... wiem inna bajka, fakt jest faktem - ponad 7 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi