mirekoko Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nie będę się zakładał ale czy to nie dziwne że prędkość obrotowa jest bardzo zmienna i co ca 40 sekund odnosi się wrażenie zmiany kierunku obrotów szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nowa zabawka, Curado 201HG seria "i" wypustka 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oj.Ładny multik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Sławek , dasz pobawić się pokręcajką ? Gratki następnego (mam nadzieje, dobrego) zakupu Edytowane 24 Lipca 2014 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Może nawet dam rzucić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) To już teraz robią takie multiki, że jak po rzucie upadną to nic im się nie stanie? Czego to nie wymyślą?! Edytowane 24 Lipca 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Może nawet dam rzucić New Anti Shock System ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Może nawet dam rzucić byle nie o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Nowa zabawka, Curado 201HG seria "i" wypustka 2014 Ładny! Do mnie po weekendzie dotrze kilka nowych zabawek i m.in. Nowy Scorpion 201, coś podobnego do tego Curadziaka ale chyba ładniejszy;PPP. U mnie będzie robił przy kiju 30/80g, szeroka szpula, duży rozmiar... chyba się nadaSpodobały mi się te konstrukcie, zobaczymy czy zagoszczą na dłuzej Edytowane 25 Lipca 2014 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Porzucałem dłuższą chwilę tym srebrnym i stwierdzam, że różnica w porównaniu do poprzedniej zielonej serii jest znaczna. Lepsza kultura pracy, jakość i komfort rzutów większy, praktycznie niczego nie czuć w ręku przy rzucaniu cięższą przynętą powiedzmy 50-60g, fajny jest odgłos rozpędzonej szpuli i chyba rzeczywiście ta stabilizacja o której mówi shimano działa. U mnie będzie pracował z jerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Nowa zabawka, Curado 201HG seria "i" wypustka 2014 Wpisz go proszę do naszej bazy multiplikatorów jeśli jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 już na stronie http://www.daiwa.com/rod/detail.aspx?id=750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 NEW ZILLION WITH TWS http://www.daiwa.com/reel/detail.aspx?id=737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 A tutaj coś dla sympatyków firmy Evergreen http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/goods_list_22rod.php?vctt_no=1&vcts_no=54&r=2&s_no=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Evergreen, Evergreen . Sprawiłem sobie niedawno 2 kije z drugiej serii combat sticków ever. Jeden szklak, drugi boron. Kije z przed przełomu wieków, tak mi się udało ustalić. Coś pięknego, brałem w ciemno ale udało się, zwłaszcza szklak. Boron za to elektryczny strasznie, za to wolałbym żeby się trochę inaczej ładował, ale jest OK. Nie mam informacji co to za blank, ale jak na 15 letniego dziadka jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Jakby nie patrzeć są to nowości, kilka fotek podglądowych i w razie co pytać to postaram się coś o nich powiedzieć : Tatula JDM prezentuje się na prawdę świetnie, jak ktoś coś szuka pod sandacza to polecam Edytowane 31 Lipca 2014 przez PILOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tatula JDM na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) chce się ktoś podłączyć do zamówienia kija z TackleWareHouse ? Ja zamawiam nowego Zilliona, wysyłka 35$ na głowę + normalne koszty celne Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 chce się ktoś podłączyć do zamówienia kija z TackleWareHouse ? Ja zamawiam nowego Zilliona, wysyłka 35$ na głowę + normalne koszty celneJa bym chętnie jakieś pierdoły dorzucił dla siebie za parę dolców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 niestety tylko wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 niestety tylko wędkapriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ehhhhhh, jeszcze nie tym razem... ale za miesiac lub dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Najnowsze Abu Revo Beast - ICAST 2014 winnerhttp://www.abugarcia.com/about/news/abu-garcia-revo-beast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ciężka t bestia Design bardzo bardzo w moim stylu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Okrutnie drogi. Diamenty ma tam powsadzane?. Kojarzy mi się z dawią lexa 300. Kaliber 20lb + głęboka szpula + waga sugeruje średnio-ciążki kaliber. Chciałbym zobaczyć ile mięsa jest w napędzie przy takim przełożeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi