meme174 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Odnosnie, to dzisiaj dolaczyl do brygady F3-67X Eiger Northwall. Bedzie co porownywac.Fajny ten mb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Fajny ten mb Sprawdzimy jeszcze w praktyce, jak sobie radzi. Na sucho jest gitarka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 tak nawet bardziej tylko szczerze nie spodziewalem sie az tak duzego przeskoku w mocy pomiędzy nimi tym bardziej ze jest dluzszy Bedzie do jiga jak znalazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kamilu a czy wędki MB super cliffchanger F2-63X7 i MB cliffchanger F2-60X są dość podobne (ugięcia, szybkość i ta fajna delikatne szczytówka potrafiąca zrobić U), a różnią się jedynie długością??? Czy może to jednak zupełnie inne kije?? Z mojego punktu widzenia i po rozmowach ze szczęśliwym posiadaczem (Henryk) jest duża różnica we wszystkich trzech parametrach, które podałem Przemek. poza 3 calami różnicy to dwa różne kompletnie kije. X7 jest szybszy, nie wiem jak z U - ale pewnie nie tak łatwo;-) Musimy porównać na żywca, żeby mieć konkretne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 j.w, ja nie wiem, bo F2-60X nie miałem w rękach, prowadzimy tu od jakiegoś czasu trochę śmieszną trójstronną dyskusję, każdy dotknął któreś nogi, ale nie wiemy czy tej samej kobitki mam nadzieję, że wkrótce się okaże w praktyce jakie są różnice 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 j.w, ja nie wiem, bo F2-60X nie miałem w rękach, prowadzimy tu od jakiegoś czasu trochę śmieszną trójstronną dyskusję, każdy dotknął któreś nogi, ale nie wiemy czy tej samej kobitki mam nadzieję, że wkrótce się okaże w praktyce jakie są różniceMasz racje, troche jak gluchy ze slepym hahaha:) w koncu zweryfikujemy na zywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ja łowiłem CARDIFF daje rade ale trochę zadurza klucha pod okonia ,a zwłaszcza pod gumy z opadu. wędki , o których tu mówimy są zdecydowanie bardziej dynamiczne, no i mocniejsze, Ty chyba masz 66UL ?, a on już pod 50g chyba się mocno gnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) zapomniałem, że przecież zrobiłem fotki F2-63X7 250g ; 350g ; 500g http://www.fotosik.pl/u/bazyloss/album/1745916 Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) zgadza się 66ul super kijek pod wahadło i małe wobki, gumki to nie dla niego zbyt kluchowaty .Hol na tym kiju to bajka,dal sobie rade z 78cm bolkiem. bez jakiś kryzysowych sytuacji Edytowane 2 Marca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) no to szczytem chyba po pępku łechtał - piękny kij i dla Ciebie foto Daiko : 250g ; 320g ; 500g http://www.fotosik.pl/u/bazyloss/album/1745918 Edytowane 2 Marca 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) zapomniałem, że przecież zrobiłem fotki F2-63X7 http://www.fotosik.pl/u/bazyloss/album/1745916Potwierdzają to, co napisałem. Edytowane 2 Marca 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no to szczytem chyba po pępku łechtał - piękny kij i dla Ciebie foto Daiko : http://www.fotosik.pl/u/bazyloss/album/1745918Bardzo ładne ugięcie... Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo ładne ugięcie... Bardzo ładne. no i ten balans, idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 a gilgał to prawda ,Daiko mam nadzieje ze odsprzedasz bo zachorowałem właśnie na niego MB też ładny ale wydaje mi się ze będzie podobny pracom do tego co mam F3st-63X F3st-63X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 a gilgał to prawda ,Daiko mam nadzieje ze odsprzedasz bo zachorowałem właśnie na niego MB też ładny ale wydaje mi się ze będzie podobny pracom do tego co mam F3st-63X F3st-63X Czy to czasem nie jest mega kosa? Chyba co do pracy blanku może być spora różnica. nie miałem tego kija w ręce, ale z tego co wyczytałem i posłuchałem jest jednak inna niż Criffhanger i Eiger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Daiko to Solid Tip z częścią szczytową z pełnego grafitu 40t, a gnie się lepiej od niejednego topowego tubulara, już nie jeden pomylił się typując gdzie zaczyna się pełna część dodatkowo czułość jest też wysokazobaczymy, co prawda w pewnych warunkach się będą dublować, a na to nie do końca mnie stać, jednak w tej chwili jeszcze nie wiem, bo obie są bardzo fajneza MB u mnie przemawia uchwyt (mam mikra rączkę ) i długość, bo na łódce wolę krótsze kijeza Daiko balans, harmonijne ugięcie, taka cięta delikatność i świetne wykonanie (korek w MB to masakra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Kosa jest, ideał pod sandacza na leko. Ale szukam czegoś ciut delikatniejszego, bo ten to jest wręcz za szybki.A do łowienia okoni lobię medium fast ,lepsza zabawa . Edytowane 3 Marca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 KAMIL rozumiem.jak by co to pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 i jeszcze odnośnie chińskich Megabassów, to nie jest w sumie tak źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ot to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nowy Zillion jaki mały: http://forums.tackletour.com/viewtopic.php?f=47&t=60058&start=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 jaki tam mały ? http://www.tackletour.com/reviewdaiwazilliontws.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 TWS w koncu trzeba gdzies zmiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tam wyżej co dałem to tak zrobione, że wydaje się niewielki. Dziwne mi się to wydało i wkleiłem, ale już wszystko jasne. Wcześniejsze generacje ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi