saw Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Panowie myślicie że opłaca się przesiąść z Revo LT na Aldka? Odczuje poprawę komfortu? Czy to bardziej "chcieć miecia"? ;-)Odczujesz i będziesz w szoku. Jest jeszcze jedno in plus dla Aldka nad tradycyjnymi klikającymi magnetykami, tutaj regulacja hamulca magnetycznego jest bezstopniowa, podobnie jak dla szpulek avail Jednak system hamowania w Aldegaranie BFS w stosunku do availa jest znacznie lepszy, to zupełnie inna liga, nie da się tego porównać. Edytowane 6 Maja 2016 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Ciekawie czy ktoś używa http://fish.shimano.com/content/sac-fish/en/home/products/fishing-reels/baitcast/casitas-reelbox.html . Jak on będzie sprawiać się z przynętami od 10g,za takie pieniądze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Panowie myślicie że opłaca się przesiąść z Revo LT na Aldka? Odczuje poprawę komfortu? Czy to bardziej "chcieć miecia"? ;-)Odległosci takie same z Ald2016 jak z LT+łożyska+olivka. Ale bez wątpienia Aldebaran jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Rozwiń lepszy, proszę ergonomia,komfort rzutu,kultura pracy? Mam seryjne Revo LT,także nie mam porównania co do odległości rzutów.. Aldek podobnej wielkości? Mniejszy, większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tak, to co piszesz i ogólnie to jest wyższa liga w porównaniu do LT. Wyślij mi swój mail na pv to podeślę Ci foki dla porównania - LT/Ald16/T3Air/SSAir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Czy i ja mogę prosić o taki mail? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Pilot wstaw fotki tutaj a jak nie umiesz wyślij mi na meme174@wp.pl to je wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Krótka wrzutka II z plecionką https://www.youtube.com/watch?v=TvyX9oIGElA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Teraz już nie będę dziwić się jak na drugi rok waga nie będzie przekraczać 100 gram. Nowy Abu Garcia Revo LTX-BF8 http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/revo/revo_ltx-bf8_bf8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 I jeszcze jeden Revo ALC-BF7http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/revo/revo_alc-bf7_bf7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Multiki mają wagę 129g i waga szpuli 6.3g)))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 a to ze wszystkimi wsadzonymi magnesami , czy bez ? "waga szpuli 6.3g: - ale ma 32mm chodzi mi o to, że ta waga z czegoś wynika, panele z grafitu, mniejsza szpula, piankowe knoby, przekładnia też nie wiadomo z jakiego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Powiedzieć dokładnie nie mogę czy waga z wszystkimi magnesami,jeszcze dodatkowo jakby zestaw magnesów w komplecie i instrukcja producenta ile magnesów na które wagi stawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pilot wstaw fotki tutaj a jak nie umiesz wyślij mi na meme174@wp.pl to je wstawię Chyba Ty nie umiesz;). Takie w miarę: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 T3A i tak wymiata konkurencję;-) Nawet jak nie ma magnesów;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 T3Air będzie o ten malutki kroczek do przodu. Podrasowane LT do UL, nie będzie za bardzo odstawać użytkowo od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A czemu bez linek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Kamil_Be, on 13 May 2016 - 13:13, said:Kamil_Be, on 13 May 2016 - 13:13, said:A czemu bez linek? he he ...z linkami nie sprzedały by się jako nowki Edytowane 13 Maja 2016 przez grzegorz1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) nie wiem, było ? http://www.daiwaweb.com/jp/fishing/item/reel/bait_rl/zillion_tw_hlc/index.html Edytowane 13 Maja 2016 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 niet Ty to Kamil masz taiming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 T3A i tak wymiata konkurencję;-) Nawet jak nie ma magnesów;-)No tak Marcin... słuchy głosą że nowy aldek może konkurować - w dosłownym słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A czemu bez linek? Bez linek ładnie wyglądają. To nie moje modele. Możecie sobie porównać. Ja osobiście wybrał bym jednak nowego Aldebarana. Puki co czekam na przyszłe propozycje do UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Dotarł do mnie Aldebaran 51 HG i chcę go podpiąć do ML Finezze. Sprawdzi się to? Dopiero jutro nad wodę jadę ale kij dopiero w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 jakoś zupełnie nie łapię sensu tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Aldenrana 51 jest ok jako multik do kija mocy ml powinien chodzić od 4-5 do 20+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi