BB Custom Rods Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dzisiaj dotarł ALC-BF7. Zobaczymy jak sobie poradzi w porównaniu z BFS XG. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ALD prezentuje się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 O gustach nie można dyskutować. Dla mnie lepiej leży w łapie ABUś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 PATYKI DAIWY:- STEEZ RACING DESIGN kliknij tutaj- AIREDGE・E kliknij tutaj- MORETHAN EXPERT AGS (BAITCASTING MODELS) kliknij tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzisiaj dotarł ALC-BF7. Zobaczymy jak sobie poradzi w porównaniu z BFS XG.Bartek daj znać jak wypadło porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Rzutowo Abu minimalnie lepiej. Jig 1,5gr w punkt bez wielkiego ładowania kija a wręcz z samej rolki ze szczytówki. Aldek jakby reagował minimalnie gorzej, ale za to zyskuje na dystansie przy główkach 2-3gr. Aldek już rozchodzony, Abu nowe. Ten sam kij, te same linki (dokładnie tyle samo, oliwka Shimano BFS.Duży plus dla Shimano za wykonanie, spasowanie, pozycję na kiju itd. Półka wyżej od Abu. Jeśli miałbym się spinać nad każdym 0,1gr to pewnie wybrałbym Abu, ale ogólnie Shimano jest lepszą opcją. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Rzutowo Abu minimalnie lepiej. Jig 1,5gr w punkt bez wielkiego ładowania kija a wręcz z samej rolki ze szczytówki. Aldek jakby reagował minimalnie gorzej, ale za to zyskuje na dystansie przy główkach 2-3gr. Aldek już rozchodzony, Abu nowe. Ten sam kij, te same linki (dokładnie tyle samo, oliwka Shimano BFS.Duży plus dla Shimano za wykonanie, spasowanie, pozycję na kiju itd. Półka wyżej od Abu. Jeśli miałbym się spinać nad każdym 0,1gr to pewnie wybrałbym Abu, ale ogólnie Shimano jest lepszą opcją.Abu lepszy lifting power jak się domyślam, biorąc pod uwagę mniejsze przełożenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Od marca już będzie dostępny Steez A TW (pstryk - klik), niech drżą skarbonki i ukryte przed żonami zaskórniaki hehe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Abu lepszy lifting power jak się domyślam, biorąc pod uwagę mniejsze przełożenie? Teoretycznie. Trudno ocenić żywotność przekładni. Jakość pracy na korzyść Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Teoretycznie. Trudno ocenić żywotność przekładni. Jakość pracy na korzyść Shimano.To oczywiste, pisząc lifting power miałem na myśli w prostej linii siłę nawijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy to ten Seez który ma mieć terkotkę jak stałoszpulowce? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Niby ten ciekawe czy będzie ona podobna do tego sound efekt z filmu poniżej np.: 0:15 i 0:50 Hahaha - a tak na poważnie łoooj hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Żeby jeszcze na naszych łowiskach były rybki, takie które będą w stanie uruchamiać tą terkotkę regularnie to by była fajna sprawa Edytowane 19 Stycznia 2017 przez maniek1972 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Żeby jeszcze na naszych łowiskach były rybki, takie które będą w stanie uruchamiać tą terkotkę regularnie to by była fajna sprawa Zawsze jest szansa na twardy zaczep . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 http://www.hideup.jp/blogs/nagano/index.php?mode=permlink&uid=10583 Ja chyba na ten sezon zamieniam wszystko na Shimano;). Szkoda, że Exsence nie ma w wolniejszej wersji:(. Zostałem omamiony przez speców od "...marketingu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 http://www.hideup.jp/blogs/nagano/index.php?mode=permlink&uid=10583 Ja chyba na ten sezon zamieniam wszystko na Shimano;). Szkoda, że Exsence nie ma w wolniejszej wersji:(. Zostałem omamiony przez speców od "...marketingu..."To co, Antek zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ten co mam idzie sobie i w jego miejsce HG ale jescze chodzi mi po głowie nowy EXSENCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Koledzy oświećcie. Łowię na EXSENCE zdaje się z 2013r. Naprawdę fajny młynek, ale powszednieje jak wszystko. Myślę o jego wymianie na nowego STEEZ'a Ale jeżeli jest nowsze niż moje wdanie shimaniaka, to nie zmienię stajni raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Chłopy, to jest wątek nowości sprzetowych BC, nie rozwijajmy pobocznych dyskusji. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Nie pamiętam czy wstawka już była jeśli tak to sorrki.Megabass Great Hunting (klik, pstryk) Edit: Patyki steez, racing edition i black label: Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Adrian co to za młynek jak myślisz ? Dzięki Edytowane 20 Stycznia 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Adrian co to za młynek jak myślisz ?Pozwolę sobie odpowiedzieć, wydaje mi się że to Megabass Zonda 68. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez pol50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Tak jak Paweł napisał jest to Megabass Zonda 68 na bazie Alphasa (klik, pstryk) lecz Ito nie pofatygował się do wymiany tulejki plasticzanej na łożyska w wormie oraz knobiszonach. Jedyne co zmienił to zoptymalizował magnetyka według programu carrozzella. Drugą Zondą jeszcze w miarę dostępną jest Hedgehog Studio (klik, pstryk) tutaj jest odchudzona, płytszą szpula, stały rotor i optymalizacja pod kątem operowania lżejszymi wabiami. Nie dawno Megabass pokazał już Zondę pod inną nazwą czyli Lauda72 (klik, pstryk) i jak łatwo sie domyśleć modowi został poddany SV105 czyli inaczej wyglądajacy stary alphas ze szpulą sv . Sa jeszcze w obiegu Zondy Rosso i czasami trafia się C i Dragon Edition. Z obiegu wyszła Zonda oparta na Pixy i na Alphasie ITO (Zoznda 10). Z Alphasa Ito Zonda dostała transparentny sideplate i narazie ma ją do tej pory . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Daiwa Steeez 8.1 i wystawowy slp edition - haaaaj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Ojej czarnuch:) ale jak zwykle jakieś kolory tęczy muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi