snup Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tak Wam Koledzy wstawię, bo wygląda na to, że Basszone po udanych carbon handle do Daiwy/Abu pokusiło się o korbkę ala Avail do szimaniaków. Cenowo wypada nieźle i jeśli wykonanie nie odbiega od Availa, będzie ciekawą opcją.http://www.ebay.com/itm/90mm-BFS-CUSTOM-Bridge-Handle-for-Shimano-Baitcasting-without-Knob/142261426656?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D0f0f6188d3c94ca6b5c0c0fa027dfa4a%26pid%3D100033%26rk%3D6%26rkt%3D8%26sd%3D222395242652PozdrawiamArekJest o 1/3 cięższa niż wersja avail ale też o 50% tansza Wygląda fajnie i cena atrakcyjna - ktoś już zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) tylko to podkładkowanie knobów (orginalnych Daiwa) to masakra, w jednej musiałem dodać w podkładkach 0,7mm, a w drugiej 0,72mm na szczęście nie moje i właściciel wykombinował podkładki 0,2 i 0,25mm Edytowane 4 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kurde, jak mi już minęła frajda z castingu, obkupiłem się na powrót w stałoszpulowce, to wypuszczają czarno-czerwoną "rjoszkę" a do tego jeszcze takie coś , no żesz k...a https://www.youtube.com/watch?v=ARwvPi67xYYWczoraj prawie kupiłem. Nie wiem po co mi, ale dopiero jak ją zobaczyłem to doszedłem do wniosku, że mi jej brakowało. Muszę się lekko znieczulić i będzie akcja 2 kliknięcia i będą pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Fajna CC, u mnie będzie lądowała. Niepotrzebnie Aldebarana BFS kupiłem bo zaraz na dniach wyskoczyła CC BFS Edytowane 4 Lutego 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Fajna CC, u mnie będzie lądowała. Niepotrzebnie Aldebarana BFS kupiłem bo zaraz na dniach wyskoczyła CC BFSKiedy zamawiasz? Może poczekam na przetarcie szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Zadam jeszcze raz pytanie. Jak wg. Was bedzie sie mieć teoretycznie cc bfs do aldka ? Edytowane 4 Lutego 2017 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) W tym mc lub na początku marca albo nawet na koniec marca bo wtedy będzie nowa korba moja exsence i wylecą razem. Ta CC będzie ogarniać wagowo jak Ald ale tj piszesz odległość wodzika od szpuli będzie różnicą. Dla mnie będzie też różnicą mniejsza wygoda/komfort rzutu z CC ale okrągłe nadrabiają tym, że są piękne;) Edytowane 4 Lutego 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Moim zdaniem permanentnie do ul lepiej aldka, ale ja tak nie do końca łowię.Widzę nową CC bfs jako złoty środek do ciut mocniejszego w dolniku kijka, który ogarnia dość szeroki zakres przynęt w dole dzięki czułemu szczytowi. Cienkich linek typu 4-6 lb nie stosuję, więc taki zestaw Ul z możliwością wyciągania na klatę większych rybek np. linka varivas 11lb i kijek coś w rodzaju loomisa 10lb. Taki oszukany ul ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Coś dla fanów Megabassa w odsłonie limited; Lauda 72 Limited Lauda 58 Limited Monoblock Ito Gambler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mono piękny, ciekawe te OROCHI XXX, a dokładnie wreszcie porządne prezentacje, ugięcia, opisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Maasaaakraaaa ten mono nie da mi teraz spać w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 I powoli, po cichutku już pojawiły się dwa Monoblock jako nowość a razem z nimi Lauda. Zobaczymy czy coś jeszcze może jakiś Lin, może coś z TW... Na szczęście nie jarają mnie Monoblock - kiedyś tak mówiłem o wszystkich MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Jackall Asparagus https://youtu.be/oU-pLC1Ge9A Strona producenta:http://www.jackall.co.jp/bass/products/lure/nazzy-choice asparagus/ Edit:Tomek (Rothen) zobacz jeszcze wiecej Tarantuli - techniczne info - haaaaj https://youtu.be/lAV4Ev6bQjI Edytowane 26 Lutego 2017 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 W tym pierwszym linku Japończyk w 21sek. powiedział "cioto majonez" Dla wzrokowców i nie tylko: https://www.youtube.com/watch?v=GNkerdB-TdU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 W tym pierwszym linku Japończyk w 21sek. powiedział "cioto majonez" Dla wzrokowców i nie tylko: https://www.youtube.com/watch?v=GNkerdB-TdUTaki wobler rzucać T3 Air to na pewno długo nie posłuży☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Bez przesady, oczywiście nie wiadomo ile wobas waży można się domyślać, lecz łożyska wytrzymają przeciążenia od przynęt lżejszych niż 15 gram. Szpula jest zrobiona z tego samego materiału co sv czyli 1,3 raza mocniejsza od standardowych, przekładnia też sobie świetnie radzi. Jest większa niż np w steezie Nie ma co się bać mutika, trzeba go używać Wracając do tematu ze stajni Abu z napisem na czerwono NEW Link do strony producenta (klik) lub klik w foto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Coś od Mikado - model Plate 14,5 cm - 55 grCatalogue_Mikado_2017.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ładny Buster Jerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 http://www.tiemco.co.jp/products/groups/view/1830 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADriaNAS Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Powiedzcie mi który multik obecny i dostepny w polsce na duże jerki ok90g ,jest najlepszy i bije całą reszte na głowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Żaden Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Żaden Wysłane z mojego E6653 przy użyciu TapatalkaMistrz opanowania człowiek lotos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Żaden Wysłane z mojego E6653 przy użyciu TapatalkaA można by jeszcze napisać konkretniej-że wszystkie inne biją na głowę tego najgorszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Moim zdaniem arsenał tych najgorszych jest całkiem pokaźny wiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADriaNAS Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Dzięki, bardzo pomogliście zawęzić poszukiwania multika w przedziale tych najlepszych. Więęęęc jak zawsze można na was polegać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi