Daro Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nie szukałem nowej wędki, ale .... ten "patyk" mnie po prostu uwiódł , pomacałem, pomyslałem, przespałem noc, znowu pomacałem, dogadałem się co do ceny ( z 390 na 290 €) i... wędka ma 8-16lb 5-21 cw własnie te 5g cw przy 8lb zwróciło moją uwagę, i się nie pomyliłem, bo szczytówka jest delikatna ale i taka "elektryczna" ,szybka.Wędka ma akcję półszczytową.Inne blanki z tej serii , czyli Jackall Shimano Poison Adrena nie są już dla mnie tak ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 66MH jest też świetną wędka, mocna jigowa, ale nie kołkowata pod dużym obciążeniem, super wyważona i bardzo czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wydaje mi się, że 66MH jest nawet lepiej wyważona niż ta moja 66M. Ale 66MH to standard ,jakich wiele. A 66M od 5g i to przy tak szybkiej szczytówce nie. No i te 5g są moim zdaniem prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 nie do końca standard, bo praca po obciążeniem nie jest wcale taka oczywista, zwłaszcza jak ktoś używa amerykańskich blanków, a również stosunek jakość/cena jest mało standardowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 I widać, że producent woblerów maczał tu swoje palce w pozytywnym mniemaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Nowa zabawka wagi ciężkiej do jerków 50-170gr więc nie przelewki kij lekki i dobrze zbalansowany i nawet się ugina Mowa o Shimano Technium C72XXH 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Dziwi mnie trochę uzbrojenie. Taka armata i wszystkie przelotki jednostopkowe? Przynajmniej tak wynika ze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Abu Svartzonker Black Series "Mc'Tail n'Glides" 7'2'' 40-150g ma podobnie - pierwsze dwie dwustopkowe ,pozostałe siedem jednostopkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Moja superlaggera do 3oz ma wszystkie dwustopkowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Na zdjęciu producenta może jest inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Pierwsze trzy są dwustopkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 http://japantackle.com/casting-reels/daiwa/low-profile-casting-reels/reg0000219.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 http://www.daiwa.com/jp/fishing/item/rod/salt_rd/silverwolf_mx/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Z czwartym z tabelki bym się zaprzyjaźnił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja też ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Koledzy, jest jakaś strona/sklep, na której można obejrzeć pełną ofertę kijów Daiwy JDM - nie w formie tych cholernych krzaków? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Major Craft Troutino Major Craft Benkei Bass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Tak jak mam alergię na korek to w Troutino nawet by mi nie przeszkadzał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Korek.Tylko w szampanie. Ale faktycznie, w tym Troutino prezentuje się wyśmienicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 To Troutino prezentuje się mega kozacko. I cena nawet dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheGrandCobraLimited_01089615_1.html Edytowane 2 Maja 2017 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) http://www.nories.com/eng/bass/rods/index.htmlpoprawione Edytowane 2 Maja 2017 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 ale gdzie tu cast ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi